- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Sigismund
üzenetére
hello
az én javaslatom az abszolút ocsmány megoldás, mert reinstallal megoldani ugye ocsmány, de ha még nem sikerült belőnöd a fedorát, akkor nem sokat buksz ha újrateszed.
szerintem NE csinálj a partitionmaic-kel formázott partíciót, bízd azt a telepítőre, szóval csapd le a linux partícióját, ízlés szerint bármivel, maradjon egy szabad partícionálatlan terület
telepítőcd vagy livecd mehet, aztán a telepítésnél az üres helyre lődd be a partíciókat, vagy hagyd hogy a telepítő használja fel a szabad helyett (itt bazira figyelj, nehogy az egész lemezt akarja használni, mindenképp csak a szabad területet) ja it figyelj arra is, hogy ha rábízod a szabad hely felhasználását a telepítőre, akkor lehet hogy alapból lvm-et lő be egy kis boot partícióval ami neked nem biztos hogy jó, mert az xp alól akkor nem tudom látod-e majd a volume-ot. szóval lehet hogy célszerű a saját kézzel beállítás
aztán elvileg az installnál fel fogja ajánlani hogy hova tegye a bootloadert, és elvileg meg kell találja a már telepített xp-d valami unknown rendszerként, ott át is tudod nevezni xp-re, a bootloadert meg az mbr-be kell tenni. telepítés közben ne legyen bent pendrive mert az bekavar
ennek így mennie kell simán
(gyanítom hogy pl a partition magic nem tette bootolhatóvá a partíciód, vagy valami más, konkrétan én egyszer próbáltam nem gparted-del hanem valami wines cuccal partícionált és formázott ext2 filerendszert használni, a linux alatt egy nagy büdös bad vagy ismeretlen partíciónak látszott, úgyhogy gparted rulez. az installer beépített particionáló progija és a gparted sem hibázott még nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest