Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nagyszerű, nagyszerű!

Nem baj, ha bénázol, mindenki kezdőként kezdi a linuxot.
A hozzáállás fontosabb. Ezen múlik merre és meddig jutsz.
Most még azért nézd meg, hogy rendesen működik -e a d3d:
glxinfo | grep direct -i
glxinfo | grep OpenGL -i
Az, hogy nem ''látja'' a kártyád típusát és a monitorét, nem olyan nagy baj. Ha ez megnyugtat nekem sem látja a monitor típusát, pedig a vesa igen.
Esetleg nézd meg a logot (mint feljebb már leírtam), hogy ott felismeri -e. Ha igen akkor minden: OK.
-
rokefeller
senior tag
ebben nem vagyok biztos, de asszem a másik gépemen az nvidia-96xx -szel nekem sem ismeri fel a kártya típusát... az xorg.conf-ba meg valami optiont meg lehet talán adni, hogy lekérdezze a monitor paraméterekt, de azt meg nem tudom mi

viszont elvileg felkerült a driverrel egy livna-config-display vagy egy nvidia által készített display configurator is, csak ezek az alkalmazások/rendszereszközökbe kerülnek, ott lehet tv-outot is bizgerálni, elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest