Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nagyszerű, nagyszerű!

Nem baj, ha bénázol, mindenki kezdőként kezdi a linuxot.
A hozzáállás fontosabb. Ezen múlik merre és meddig jutsz.
Most még azért nézd meg, hogy rendesen működik -e a d3d:
glxinfo | grep direct -i
glxinfo | grep OpenGL -i
Az, hogy nem ''látja'' a kártyád típusát és a monitorét, nem olyan nagy baj. Ha ez megnyugtat nekem sem látja a monitor típusát, pedig a vesa igen.
Esetleg nézd meg a logot (mint feljebb már leírtam), hogy ott felismeri -e. Ha igen akkor minden: OK.
-
rokefeller
senior tag
ebben nem vagyok biztos, de asszem a másik gépemen az nvidia-96xx -szel nekem sem ismeri fel a kártya típusát... az xorg.conf-ba meg valami optiont meg lehet talán adni, hogy lekérdezze a monitor paraméterekt, de azt meg nem tudom mi

viszont elvileg felkerült a driverrel egy livna-config-display vagy egy nvidia által készített display configurator is, csak ezek az alkalmazások/rendszereszközökbe kerülnek, ott lehet tv-outot is bizgerálni, elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Crypto Trade
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest