Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
''No, nem tudom, hogy említettétek-e, de az rpm.livna.orgról nem árt letölteni a repository.rpm-et''
Említette... De a leírásban is benne van, amit linkeltem...
''most valaki szépen jöjjön ide, és lépésről lépésre írja le, hogy mit kell csinálni, sőt a felmerülő hibákkal mit kell kezdeni,''
Előbb nem ártana a kérdéseimre válaszolni. Amíg ezt nem teszed meg, még csak ne is várj segítséget.
''mert kezdem unni, hogy két nap alatt egy nyomorult videókártya drájvert nem lehet felpasszírozni linuxra.''
Csak a saját dolgodat nehezíted. Ez a helyzet. Egyébként kb 5 perc a driver telepítése.
''Már bocsi, de kezd tele lenni a tudatom.''
Semmi baj. Én nem haragszom. Főleg, hogy nekem van direct3D gyorsításom linux alatt nVidia kártyával.
-
rokefeller
senior tag
esetleg próbálkozz meg az nvidia-96xx driverrel, mert lehet a 6600 mégiscsak azt szereti jobban
ja, és lsmod -dal ha megnézed, be van töltve az nvidia modul? ha nincs, dobj egy ''modprobe nvidia''-t
és egy másik hasznos dolog, tegyél fel egy yumexet, grafikus felület a yumhoz, kényelmesebb eleinte vele áttekinteni a rendelkezésreálló csomagokat, mint yum search-csel, de persze ez csak akkor igaz ha majd lesz X-ed
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fedora Linux
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest