- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
joecontra
üzenetére
Bár én is még csak próbálgatom a rendszert, de szintén Xfce spinnel, ha használsz compizt, akkor az ablakdekorációkat be kell kapcsolni (különben hiányosak lesznek az ablakok), alapértelmezésben vmi nem igazán passzoló piros témát ad neki, de emerald-hoz lehet témákat letölteni a yumexből, amelyek között biztos lesz olyan ami passzol az aktuális megjelenéshez. Viszont az asztal effekteket ki szoktam lőni, azok eléggé zavaróak tudnak lenni, meg egyéb felesleges csicsákat is ki lehet kapcsolni még a compizconfigban, de van amelyiket nem kultiválja, ha kilövöd, szóval egyesével érdemes próbálgatni őket..
Nv driverre nincs tippem, mert én legacy amd-vel a használom, arra nincs is más mint a nyílt, de amit próbáltam eddig az ment vele, viszont a zárt driverek érzékenyek a kernelverzióra (x verzóira egyebekre), ált vmennyi csúszással követik az aktuális kerneleket, de ha más 3d-és dolog meg megy rendesen akkor lehet máshol lesz a kutya elásva. -
Vladi
nagyúr
válasz
joecontra
üzenetére
Elsőre teszteljük már le a drivert mondjuk egy glxinfo paranccsal.
Milyen kernel modult tett fel hozzá? akmod?Egyébként nyílttal is van némi hardveres gyorsításod. Nem elég?
update testing ágakon nézd meg, hogy van -e frissebb driver, kernel modul akármi. ne tedd még fel, csak nézd meg, hogy közzétették -e már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- OLED monitor topic
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest