Hirdetés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem akarok kis rendszereket próbálgatni míg a nagyok közt is ennyi problémába ütközök. Azokon sokkal több lenne. A Fedora-t most meghagyom ilyen gyakorló rendszernek, bár örültem volna ha legalább amit alap telepítésben feltesz az megy is minden rendesen.
Gondolom, hogy elijeszthet egy teljesen kezdő linuxost, ha meglátja hogy a feltett és befrissített rendszerén a hálózat ikonja 0 jelet mutat.
Persze ez csak kényelmetlenségi hiba, mert működik a net, meg váltani is lehet az elérhető hálózatok között, épp csak azt nem jelzi, hogy mekkora a jel erőssége.
Engem meg csak azért szomorít el, mert nem 2 hét próbálgatás után futok egy ilyen hibába mikor már mindenbe beletúrkáltam hogy magamra szabjam a rendszert hanem már az elején.
Így nehezebben fogok merni belekezdeni a rendszer testreszabásának, na de nem adom fel, 3 nap és kint a 17-es, majd próbálkozom azzal
ezt meg addig kicsit megjáratom, vajon mibe futok még bele - és nagy öröm lesz ha azok a dolgok már jól mennek a 17-esben amikkel ez alatt a 3 nap alatt összefutok most.Azt az írást olvastam amúgy
szeretem az ilyen írásokat és hála érte
lesz is amit majd kósza szabadidőmben megpróbálok (mert sajnos az egészben ez a legnagyobb baj, hogy türelmem is lenne, meg utánna olvasgatni is szeretek a dolgoknak, de behatárolt idővel rendelkezem és csak azok a dolgok jönnek be amikre ez alatt a behatárolt idő alatt megoldát tudok találni.
Ezért is lett anno Ubuntu. Annál is futottam bele gondokba, de találtam rá hamar a neten mindig megoldást. Remélem így lesz a Fedora-val is.
Apropo, ezen kívül a fórumon kívül van másik magyar Fedora fórum is? (amin esetleg többen vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt meg addig kicsit megjáratom, vajon mibe futok még bele - és nagy öröm lesz ha azok a dolgok már jól mennek a 17-esben amikkel ez alatt a 3 nap alatt összefutok most.
lesz is amit majd kósza szabadidőmben megpróbálok (mert sajnos az egészben ez a legnagyobb baj, hogy türelmem is lenne, meg utánna olvasgatni is szeretek a dolgoknak, de behatárolt idővel rendelkezem és csak azok a dolgok jönnek be amikre ez alatt a behatárolt idő alatt megoldát tudok találni.