Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem akarok kis rendszereket próbálgatni"
Mondod ezt Lubuntu alól?
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád... 
Fedora 17-el csinálj majd egy tiszta telepítést, szerintem ott biztosan jobb lesz sok minden, új Gnome, újabb kernel, javított kompatibilitás és sebesség.
Wifi jelerősségről gtaláltam egy nagyon hiteles képet:

Elvileg a jelerősséget kellene mutatnia, neten nézegettem a képeken is úgy mutogatják. GkrellM rendszermonitorhoz van wifi plugin, próbáld ki azt esetleg. Van magyar Fedora oldal.
-
Vladi
nagyúr
Viszont a kezdő linuxost ha nem ijeszti el, akkor nem lesz sokáig kezdő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De végül is csak egy rossz frissítés a gond, várd meg a következő verziót a nm-ből, akkor próbáld újra a frissítését és kész.
Ha meg az instabilitás ilyen gond nálad, akkor maradj a 16.-on.
Egyébként link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád...