Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
https://extensions.gnome.org/
itt van disable hot corners extension, ami a message tray-t is kicsapja, de van olyan is, ami csak az activities hot corner-t
Egyébként én imádom a hot cornert, az égett belém leginkább, sima windowson kell egy nap mire leszokok arról hogy rángatom fel az egeret :-)
A blogot megnézem, mert érdekel, de én amennyire lehet, nevelem magam a standard megoldásokhoz, a túlzott testreszabás rugalmatlanná tesz :-)
-
rokefeller
senior tag
Ne foss tőle, olvastam a design-nal kapcsolatban a wikit, meg levlistán is fenn vagyok, és szoktam követni. Az AppMenü nem global menü. Pár, az alkalmazással kapcsolatos menüelemet raknak oda, pl help, beállítások, nézetek, ilyesmi. Az érdemi funkció marad az alkalmazás ablakban.
Eleve, a menü intenzív alkalmazásoknál nem lehet meglépni, a kevésbé sok menüelemmel rendelkező appoknál meg már beindult a chrome-szerű egy-gombos megamenü. Firefox-nál is ez megy, ennek az AppMenü-nek egyelőre a célja annyi, hogy ezt feltegye a bar-ra (is)
A gnome deignerek egyébként évekig álltak ellen a rinyának, ami azt kérte hogy legyen OS X-es global menü, és ezer indokuk volt, hogy miért horror. Nekem nincs vele nagy tapasztalatom, nem tudom megindokolni, elképzelni, vajon miért lehet jó vagy rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest