Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Ne foss tőle, olvastam a design-nal kapcsolatban a wikit, meg levlistán is fenn vagyok, és szoktam követni. Az AppMenü nem global menü. Pár, az alkalmazással kapcsolatos menüelemet raknak oda, pl help, beállítások, nézetek, ilyesmi. Az érdemi funkció marad az alkalmazás ablakban.
Eleve, a menü intenzív alkalmazásoknál nem lehet meglépni, a kevésbé sok menüelemmel rendelkező appoknál meg már beindult a chrome-szerű egy-gombos megamenü. Firefox-nál is ez megy, ennek az AppMenü-nek egyelőre a célja annyi, hogy ezt feltegye a bar-ra (is)
A gnome deignerek egyébként évekig álltak ellen a rinyának, ami azt kérte hogy legyen OS X-es global menü, és ezer indokuk volt, hogy miért horror. Nekem nincs vele nagy tapasztalatom, nem tudom megindokolni, elképzelni, vajon miért lehet jó vagy rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest