- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Ne foss tőle, olvastam a design-nal kapcsolatban a wikit, meg levlistán is fenn vagyok, és szoktam követni. Az AppMenü nem global menü. Pár, az alkalmazással kapcsolatos menüelemet raknak oda, pl help, beállítások, nézetek, ilyesmi. Az érdemi funkció marad az alkalmazás ablakban.
Eleve, a menü intenzív alkalmazásoknál nem lehet meglépni, a kevésbé sok menüelemmel rendelkező appoknál meg már beindult a chrome-szerű egy-gombos megamenü. Firefox-nál is ez megy, ennek az AppMenü-nek egyelőre a célja annyi, hogy ezt feltegye a bar-ra (is)
A gnome deignerek egyébként évekig álltak ellen a rinyának, ami azt kérte hogy legyen OS X-es global menü, és ezer indokuk volt, hogy miért horror. Nekem nincs vele nagy tapasztalatom, nem tudom megindokolni, elképzelni, vajon miért lehet jó vagy rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Vicces képek
- Last Epoch
- VR topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest