Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
üzenetére
Jól látod, de nagy különbség van a nem open source driverek kezelésénél. Gyári Nvidia meg ATI driver nincs a fedora alap tárolóiban. MP3 támogatás sincs. Ezen szoktak rugózni, mert nem akarják elfogadni hogy ennek a disztrónak alap tétele hogy csak free és open source cucc kerül be a disztróba. És mert nem akarják elfogadni azt hogy van egy rpmfusion nevű repo, amit kb minden épeszű ember az első percben engedélyez, és onnantól megkapja az összes nem free cuccot ugyanúgy. Nekem próbálták elmagyarázni párszor hogy nekem tulajdonképpen rossz, hogy nem a szoftverforrások beállítópaneljének egy fülében lévő pipát kell behúzni, hanem feltenni egy rpm-et. Egyébként újabb kernelt kapsz a fedorával, és egymáshoz alapból illő intel driver, X, meg kernel stack-et. Nem annyira jellemző hogy össze vissza backportolnak dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest