Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én május elejétől használom, jó cucc, rendben van alapvetően minden, de egy pár dolog azért sírós... végre nálam is előjöttek hibák a pulseaudioval (komolyan mondom, az első hibátlan volt a nyolcban, a kilencben sem volt baj, a tízben már kellett kicsit paraméterezni, most meg khmm, néha recseg, néha ugrik, a hangerőszabályozó meg csakúgy elhal egy idő után, és nem megy a scroll rajta, meg ilyen nyalánkságok), hálózati printerem többé nem nyomtat, és a nyomtatókhoz hozzáadni sem volt könnyed, a compiz elkezdte keményen enni a memóriát, a swappiness=0 meg mintha nem is befolyásolna semmit... szó mi szó, lehet hogy sok új fícsör, meg jó valahol, de én az előző működő 10-esemre boldogan ülnék vissza. a 20 second satrtupot meg valaki ugyan mutassa már meg nekem, mert dögöljek meg ha nekem 45 sec alatt elindul valaha is, megmértem és ha jól emlékszem kemény 2 másodperccel sikerült gyorsulni a 10-hez képest, egy csomó el nem indított szolgáltatással (ezért vagyok baromi szkeptikus, hogy az ubuntuban nem lesz plymouth, mert megoldják a bootot 10 sec alatt, na arra kiváncsi vagyok, szurkolok nekik, de nem hiszem hogy átlag pista gépén is menni fog, szal lehet ott is sírás a fél percig fekete képernyő miatt, meg a most lefagyott b*zmag vagy csinál valamit?) namindegy, mások véleményét szomjazva várom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest