- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Erasmus
üzenetére
nem tudom, tegnap feltettem az RC2-es firefoxot fedoraforumon talált rpm-ekből, és azzal is csinálta, leszedtem a plugineket, de néha úgy is előjött, viszont az rc2-höz tarttozó xumlrunner egy libje miatt elszáll az eclipse-em alatt a jre, szóval a firefoxom vissza lett állítva. közben pedig megjavították a régi laptopom és most vissza lett cserélve, ebben viszont intel videókari van, és eddig nem volt vinyótekerés. ha újra előjön akkor szólok, de egyelőre nem jött elő. furcsamód most a csüsznye 1,6-os celeronnak jobban örülök mert a core duo-n az nvidia miatt nem ment a hibernate meg suspend rendesen, meg az intel wifi sem akart mindenhova kapcsolódni, a régi broadcom meg eleinte szivatott, de mostanra van rendes driver hozzá, és stabilabbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest