Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
suspend = suspend to ram
hibernate = suspend to disk
azaz :-)
ha suspendelsz simán, akkor proci, megminden periféria lekapcsol, de a memóri kap áramot, és megmarad a tartalma, felélesztésnél kb 2 másodperc alatt magához tér, folytatható a munkamenet
hibernate-nél a memória tartalmát kiírja a lemezre, és teljesen kikapcsol, amikor visszakapcsolod, akkor ebből a képből visszaállítja a memóriatartalmat, és úgy folytatja, legalábbis legjobb tudomásom szerint.
namost nekem 2 giga ramnál a hibernate 2-szer addig tart, mint a reboot :-) szóval az nem annyira jött be, lehet majd begyorsul, de most nem az igazi még.általános para, nem fedora specifikus, de sajnos nem minden gép képes rendesen visszaállni ezekből a suspend v hibernate állapototkból. A belinkelt cucc, a hensler féle az softare suspend, nem tudom már pontosan a különbséget a defaulthoz képest, de az nekem régen nagyon szépen működött, még core 5 -ön, de mivel a nyolcas defaultja megy nálam, ezért már nem használom azt a cuccot. szerintem megér egy próbát.
és van egy bug a default suspenddel, van hogy nem dobja be a bejelentkező boxot, vagyis a képernyőn nem látod, de ha beírod a passwördöt, és enter, akkor belép :-) vicces :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest