- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herati
csendes tag
Szevasztok!
Egy Dell Power Edge 850-re kellene felraknom a régi 14-es helyett egy újat. Kicseréltem a vinyókat, mert a régiekben volt már vagy 7-8 év üzemidő. A gépnek viszonylag egyszerű a BIOS-a, a SATA portokat vagy bekapcsolom vagy ki és talán IDE-re emulálja.
Szóval CD-ről próbáltam felrakni a netes Server telepítő verziót. Először a 28-sal próbálkoztam, elindul a telepítő, de nem látja a vinyókat így gyakorlatilag nincs hova telepíteni. Ha van egy pendrive az USB portban akkor azt bezzeg látja. A 26-os is ugyan ezt csinálja, gondolom a telepítő nem sokat változott.
Még egy fontos infó: a Win95 (ez volt kéznél cd formátumban) telepítő látta mindkét hdd-t és simán telepíteni lehetett volna.
A boot sorrend CD, SATA0, SATA1 a Setup-ban.
Minden tippet ötletet köszön
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest