- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hodosy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném azzal kezdeni hogy csak az írjon a kérdésemre akinek van arra energiája hogy egy totál kezdőt betanítson.
A gondom a következő. összeraktam hardveresen egy gépet, az adatait mindjárt mondom de előtte leírom a problémámat.
- Letöltöttem a Fedora server 25-öt a hivatalos helyről
- csináltam egy usb-s telepítőt Live segitségével
- telepítettem (eddig minden ok)
- újraindítás után vagy sikerül elindulnia de csak konzolban, vagy folyamatosan 4 sorba ugyan az a hibaüzenet és nem csinál semmit, vagy egy hibaüzenettel leáll és csak a kettőskereszt van de a login-ig nem jut el
- ha esetleg minden ok, akkor a telepítéseknél hülyül meg. persze nem tudom a sorrendet mit hogyan kell elöszőr. sikerült már update-elnem, javat tenni de ha a KDE-t teszem fel megint össze esik.
- már vagy 10 tettem fel újra mert valamitől mindig beszarik.itt a konfigom:
MSI Z270 gaming 5
Intel i7 6700K
Corsair Vengeance 16gb ram 2133 Mhz
Intel 600p SSD m2.pcie
Corsair 420w tápValaki segíthetne... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest