Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hodosy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném azzal kezdeni hogy csak az írjon a kérdésemre akinek van arra energiája hogy egy totál kezdőt betanítson.
A gondom a következő. összeraktam hardveresen egy gépet, az adatait mindjárt mondom de előtte leírom a problémámat.
- Letöltöttem a Fedora server 25-öt a hivatalos helyről
- csináltam egy usb-s telepítőt Live segitségével
- telepítettem (eddig minden ok)
- újraindítás után vagy sikerül elindulnia de csak konzolban, vagy folyamatosan 4 sorba ugyan az a hibaüzenet és nem csinál semmit, vagy egy hibaüzenettel leáll és csak a kettőskereszt van de a login-ig nem jut el
- ha esetleg minden ok, akkor a telepítéseknél hülyül meg. persze nem tudom a sorrendet mit hogyan kell elöszőr. sikerült már update-elnem, javat tenni de ha a KDE-t teszem fel megint össze esik.
- már vagy 10 tettem fel újra mert valamitől mindig beszarik.itt a konfigom:
MSI Z270 gaming 5
Intel i7 6700K
Corsair Vengeance 16gb ram 2133 Mhz
Intel 600p SSD m2.pcie
Corsair 420w tápValaki segíthetne... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest