- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hodosy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném azzal kezdeni hogy csak az írjon a kérdésemre akinek van arra energiája hogy egy totál kezdőt betanítson.
A gondom a következő. összeraktam hardveresen egy gépet, az adatait mindjárt mondom de előtte leírom a problémámat.
- Letöltöttem a Fedora server 25-öt a hivatalos helyről
- csináltam egy usb-s telepítőt Live segitségével
- telepítettem (eddig minden ok)
- újraindítás után vagy sikerül elindulnia de csak konzolban, vagy folyamatosan 4 sorba ugyan az a hibaüzenet és nem csinál semmit, vagy egy hibaüzenettel leáll és csak a kettőskereszt van de a login-ig nem jut el
- ha esetleg minden ok, akkor a telepítéseknél hülyül meg. persze nem tudom a sorrendet mit hogyan kell elöszőr. sikerült már update-elnem, javat tenni de ha a KDE-t teszem fel megint össze esik.
- már vagy 10 tettem fel újra mert valamitől mindig beszarik.itt a konfigom:
MSI Z270 gaming 5
Intel i7 6700K
Corsair Vengeance 16gb ram 2133 Mhz
Intel 600p SSD m2.pcie
Corsair 420w tápValaki segíthetne... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged