Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
raszputyin
üzenetére
üdv!
Ebben a ''2-3 év múlva is olyan, mint az új'' dologban mennyi a realitás?
Lehet, hogy én vagyok winfoshoz ragadt, de elég extrémen hangzik. Persze nem negatívan.
Most barátkozom a linuxal, jelenleg Mandrake10.1 van fent. Ezt a Fedora-t meg most írkálom cd-re. Elég tetszetős rendszernek tűnik. Egyik fő ok, hogy érdekelni kezdett a linux, hogy stabil legyen, és ne kelljen 2-3 havonta újrarakni, mert bekapott valami vírust, vagy csak mert szar a rendszer.
Remélem így lessz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet, hogy én vagyok winfoshoz ragadt, de elég extrémen hangzik. Persze nem negatívan.