Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, éppen azon vagyok. a presto alapértelmezetten ott figyel, a fastestmirror-t majd megnézem, mert most néha azért belassul. inkább amúgy szerintem azért lassú érzésre, mert mindig betölti az összes repó adatait minden parancs előtt (ami például egy sima remove esetén felesleges, ráadásul ha éppen offline a gép, akkor itt el is hal). ha nem frissíést keresek, vagy valamilyen csomagot a search segítségével, akkor szerintem felesleges frissígetni mindig. mondjuk fel akarom tenni az easytag-et, akkor úgyis kidobja a kérést a repó felé, és megkapja a legfrissebb verzió rpm-jét, a függőségekkel együtt, nem érdekel engem olyankor, hogy az rpmfusion másik 17 ezer csomagja éppen hogy érzi magát

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest