Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lateof
tag
Nah felraktam közben pár cuccot, operát is

Operában nekem az egérparancsok teccenek.. meg valahogy jobban bejön mint a firefox. Nameg megszoktam már..
Amúgy most olyan problémám van, hogy felraktam rpmből az mplayer-t. Idáig ok, csak beírom terminalba, hogy mplayer és ezt írja:
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.
Namost ezt így kb értem hogy mit is kéne, csak az a baj hogy rpm -e-re aszondja, nincs installálva, ha installálni akarom mégeccer akkor meg azt, hogy már installálva van.. Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyet még a windóz se csinál:
Leszedtem sourcet, kicsomiztam, beírtam: ./configure --disable-runtime-cpudetection
Erre azt mondja: Error: Bad gcc version
Ez van fent nekem: compat-gcc-32-3.2.3-47.fc4.i386.rpm
Mi kéne neki? Mer így most megintcsak nem megy.. amúgy a make-t meg a make install-t hova írom?
Mármint melyik könyvtáron belül kell lennem?
A másik a wine, amit rpmeztem, felment, de nincs semmi indíto ikon vagy vmi a menuben.. az is csak félig ment volna fel? Vagy mit kell azzal csinálni?
Bocsi, hogy hülye vagyok hozzá, de kissé unom már
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mármint melyik könyvtáron belül kell lennem?