Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nem nevezném hivatalosnak, írtam a srácnak, de még nem reagált, de remélem nem lesz semmi para, és akkor a miénk a hivatalos torrent. A koncepció ahogy én értettem olyan mint az Omegáé volt. Aztán lett a neve Fedora Community Remix, de el kellett hagyni a Fedora nevet azt hiszem. Az Omegához képest annyi a plusz, hogy belekerült a mint menü, ha jól tudom az az alapértelmezett, meg a notify-osd is. És talán lesz Nautilus elementary. Eléggé gyerekcipőben jár még, szerintem még akár bele is lehet pofázni, hogy milyen legyen, bár szerintem sok kezdőnek már az hatalmas előny hogy alapból benne van az rpmfusion :-)
MOD: ja, ahogy nézem, ami az oldalon van, az még a 13-as. Én a 14 beta-ból csináltam torrentet,
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs