Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nem nevezném hivatalosnak, írtam a srácnak, de még nem reagált, de remélem nem lesz semmi para, és akkor a miénk a hivatalos torrent. A koncepció ahogy én értettem olyan mint az Omegáé volt. Aztán lett a neve Fedora Community Remix, de el kellett hagyni a Fedora nevet azt hiszem. Az Omegához képest annyi a plusz, hogy belekerült a mint menü, ha jól tudom az az alapértelmezett, meg a notify-osd is. És talán lesz Nautilus elementary. Eléggé gyerekcipőben jár még, szerintem még akár bele is lehet pofázni, hogy milyen legyen, bár szerintem sok kezdőnek már az hatalmas előny hogy alapból benne van az rpmfusion :-)
MOD: ja, ahogy nézem, ami az oldalon van, az még a 13-as. Én a 14 beta-ból csináltam torrentet,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest