- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
le vagyok nyűgözve!
a korábbi linuxos próbálkozásaimnál mindig elvette a kedvem, hogy sok, a mindennapi munkához használt progim csak windowson fut. de most először kipróbáltam a wine-t, és leesett az állam, amikor elindult a gib szótár win32-es exéje...
a fejlesztőknek.más: van egy érdekes baki a dual-bootos rendszeremmel. külön hdd-n van a win xp (sdb1) és a fedora 9, de a fedora nem az első partíción van, egy ntfs van előtte. bootparttal csináltam meg a dual-boothoz szükséges .bin-t.. amikor a fedorát kiválasztom a win bootloaderéből, először azt írja: nem talál oprendszert a hdd-n, de press any key-re mégis elindul a boot. ez csak apró kényelmetlenség, de zavar. mi lehet itt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a korábbi linuxos próbálkozásaimnál mindig elvette a kedvem, hogy sok, a mindennapi munkához használt progim csak windowson fut. de most először kipróbáltam a wine-t, és leesett az állam, amikor elindult a gib szótár win32-es exéje...
a fejlesztőknek.