Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Jó hogy írt most valaki, már volt egy érzésem, egy kicsit égő ezt leírni :> , de ez van, megfertőződtem ezekkel a "hülye" játékokkal. doom3 mint játék nem is tetszik annyira, de jó érzés hogy linuxon is megy, höhö és milyen jól néz ki, csak ne lenne ilyen: kicsit szaggatos radeonnal. quake wars-t viszont tényleg jól eltalálták szvsz, még olyan graf. részletekre is felfigyeltem (pozitív értelemben), amit winxp-n nem láttam. Azért nincs mindíg kedvem játszani, de néha nyomatom és öröm látni, hogy legalább az opengl játokonak lenne mit keresnie linuxon, csak kevés készül mostanában.
off vége
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest