- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
safe mode-ban megpróbáltam a uxtheme patc-et elindítani , meg is csinálj .... utána restart ....
bemásolom a windows/resources/themes-be a témát, pölö most az iceman jaguárt (korábban szintén méár bemásolt theme-k letüntek) majd az msstyles-en ENTERT ütök .... erre kiadja a kéernyő beálkításait, a téma neve iceman jaguár, de a prewivew sima windows-t mutat, laOKézom, és ezt a hibaüzenett adja:
Kivétel tzörtént: C:/windows/system32/shell32.dll, Conmtrol_Run.dll C:/windows/system32/desk.cpl desk, @Appereance / ActionpenMSTheme/file
:/WINDOWS/Themes/Iceman jaguar Aqua.msstyles futtása közben ....
amit Te küldtél az FTP-re a cuccosban uxtheme.dll-t, az a használható verzió? -
rii
nagyúr
Na helló!
a 2. link-ben megadott oldal
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid//y/66/z/2.html
vagyis: Bővebben: link
2. lapján ezt a lapot hozza fel, de nem tudom, innen mit kellene letöltenem ....
http://www.windowsx.org/enhance/download/thememul.zip
vagyis Bővebben: link
a lap neve: thmemmul.zip, de a lpon ilyet nem látok .... na orhanok haza, holnap nekiveselkedek ...
Hol van a windws-ban a uxtheme.dll biztonsági másolata, amit szintén felül kell írni? -
rii
nagyúr
nnna, mégis sikerült korrigálnom valamelyest ....
Bővebben: link
ugye a start-menü nem ''így'' fog kinézni......? CTRL-ESC eredményeképp -
rii
nagyúr
Na ... köszönöm a leveleket, meg a ''cuccost-''
Background--nak egyből be is vágtam a Aqua blue-t ... azért tudnak valamit az apple-nál, eszméletlen kellemes, és bár fehér-kék, mésem hideg, hanem tényleg nagyon barátságos, autentikus hatása van ....
Az első kérdésem mindjárt az is lenne, hogy ezt a Uxtheme.dll -nek azt a verzióját (is) meg kell keresni, amit a windows a rendszervisszaállításhoz tárol ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest