- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
safe mode-ban megpróbáltam a uxtheme patc-et elindítani , meg is csinálj .... utána restart ....
bemásolom a windows/resources/themes-be a témát, pölö most az iceman jaguárt (korábban szintén méár bemásolt theme-k letüntek) majd az msstyles-en ENTERT ütök .... erre kiadja a kéernyő beálkításait, a téma neve iceman jaguár, de a prewivew sima windows-t mutat, laOKézom, és ezt a hibaüzenett adja:
Kivétel tzörtént: C:/windows/system32/shell32.dll, Conmtrol_Run.dll C:/windows/system32/desk.cpl desk, @Appereance / ActionpenMSTheme/file
:/WINDOWS/Themes/Iceman jaguar Aqua.msstyles futtása közben ....
amit Te küldtél az FTP-re a cuccosban uxtheme.dll-t, az a használható verzió? -
-
rii
nagyúr
uxtheme.dll van a
c:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\uxtheme.dll
c:\WINDOWS\system32\dllcache\uxtheme.dll
c:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll
c:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\uxtheme.dll
meyilket írjam fölül? -
rii
nagyúr
Na helló!
a 2. link-ben megadott oldal
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid//y/66/z/2.html
vagyis: Bővebben: link
2. lapján ezt a lapot hozza fel, de nem tudom, innen mit kellene letöltenem ....
http://www.windowsx.org/enhance/download/thememul.zip
vagyis Bővebben: link
a lap neve: thmemmul.zip, de a lpon ilyet nem látok .... na orhanok haza, holnap nekiveselkedek ...
Hol van a windws-ban a uxtheme.dll biztonsági másolata, amit szintén felül kell írni? -
rii
nagyúr
Quck Lunch is lesz majdan?
-
rii
nagyúr
nnna, mégis sikerült korrigálnom valamelyest ....
Bővebben: link
ugye a start-menü nem ''így'' fog kinézni......? CTRL-ESC eredményeképp -
rii
nagyúr
Na ... köszönöm a leveleket, meg a ''cuccost-''
Background--nak egyből be is vágtam a Aqua blue-t ... azért tudnak valamit az apple-nál, eszméletlen kellemes, és bár fehér-kék, mésem hideg, hanem tényleg nagyon barátságos, autentikus hatása van ....
Az első kérdésem mindjárt az is lenne, hogy ezt a Uxtheme.dll -nek azt a verzióját (is) meg kell keresni, amit a windows a rendszervisszaállításhoz tárol .... -
Dexter68
addikt
Ja. XP. StyleXP panther theme mac-es ikonokkal és kurzorkészlettel. Jaguar hangokkal.Az objectdock az az alsó cucc, ahonnan a progikat indítom. Rá lehet húzni az ikonokat, de a fullos eredmény érdekébenk .png-ket érdemes használni. A dockletek kis beépülők (lásd óra a jobb oldalon). A fizetős verzió vüleket is kezel. Az lehet ám a kánaán.
Szakirodalom, segédlet:
Vigyázz! Az uxtheme.dll -t peccselni nem szabad, mert törvénybe ütközik. Pedig állítólag működik. -
rii
nagyúr
-
Flashy
veterán
Start menüben van a Dokumentumok nevű akármi, igaz, hogy nem csak könyvtárakat jegyez meg, hanem fájlokat is, viszont cserébe minden mentés és megnyitás ablakban ott van bal oldalon Legutóbbi dokumentumok alatt.
amúgy meg én tennék egy parancsikont az Asztalra, és a mentésmegnyitásnál Asztal és akkor ott vannak a kedvencek. szerintem ez a legegyszerűbb, nem kell hozzá semmi extra progi és pont ugyanazt tudja. -
Notes
senior tag
Összesen 10 könyvtár van a gépemen...
-
Dexter68
addikt
én a stardock objectdock nevű progiját használom, ami erős OSX feelinget ad a pc-nek, lehet, hogy van rá ilyen docklet...
amúgy én azt a szolgáltatást szerettem os9 alatt, hogy az általam kiválasztott foldert lehúztam a képernyő aljára, és onnan bármikor el tudtam érni őket.
Ja és gravité rulez!nekem az hiányzik legjobban a pc-n
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
izé ... google ...
Bővebben: link -
rii
nagyúr
Mac OS 9-nél olyan külső, illetve OS X-nél olyan integrált program, ami megjegyzi a legutóljára használt 10-20 könyvtár nevét, és ezek elérése nagyon könnyű, ugyanis bármely porgram OPEN dialógus ablakában megjelenik.
A legutóljára megjegyzett könyvtárnevek száma szabadon módosítható, és ezeken felül még a listához lehet csatolni olyan könyvtérneveket, amiket mindig ott szeretnénk látni ....
Röviden ennyi!
Bocs, hogy nem írtam le mit is szeretnék ... -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
JAH, szándékosan nem FOLDERS-t írtam ... ugye.
-
rii
nagyúr
Machintos-os kollégáim hiányolják ezt PC-n való ténykedésük közben.
Látott/hallott már valaki erről?
XP-re van ilyenn (ami esteleg nem veszélyezteti a rendszer biztonságát)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest