- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Igen, biztos ennek a javításához még nem értek el a "todo" listán. Bezzeg kapjuk a használhatóbbnál használhatóbb modokat a hivatalos csatornán
Viszont a nem hivatalos csatornán találtam egy 1.3 beta patch-et, nem tudom, hogy hivatalosan ez már létezik-e. Steamesek megerősíthetnék az infót, hogy van-e új beta patch.
-
pokers
senior tag
+1
Valóban a communitynek szüksége van 18dik bálavillára, útjelzőtáblára, 12dik boronára, 35dik orrsúlyra
De a fentebb tárgyalt árnyékolási/csillogási grafika anomália, bála-raklapkezelés a "todo lista" legalján van egy normális courseplay, vagy gps moddal együtt. Arról nem beszélve, hogy még mindig nem sikerült megoldani az fps droppot, mikor egy telephelyen több jármű/eszköz van és arra fordul az ember a mapon, az én konfigommal is beesik az fps 40re
Nem értek a modkészítéshez, se a programozáshoz, de azért az elmúlt szériák egy-egy mod letöltési statisztikájából jó érzékkel össze lehetne állítani a "todo listát".
-
puhoska76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest