- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsika
aktív tag
Igen, én most patcheltem, és igen szomorú vagyok az ui miatt, amihez finomítást ígértek de nem látok semmi változást. Ezt a rohadt áttetszőséget szeretném eltüntetni, amihez a '17-hez volt egy inverz text mód (a HUD fekete háttérrel), ott tökéletesen működik de már azt sem találom...
-
n0tr3adY81
aktív tag
Őszintén, már fogalmam sincs.. Épp ezt beszéltük egy olasz modder haverral, hogy valszeg limitálták a PBR-t a rendes játékban, és csak a shopban él.. Hétfőn megtudjuk úgy is.
A korábbiakból kiindulva nem nehéz megoldani, csak egy vizuális elem, hasonlóan a 17-es designConfiguration részhez.Ez a területvásárlás nem rossz ötlet egyébként, a becsalt pénzt +1 helyre el lehet költeni
#84 Az a VirtualFarmer tényleg ritka értékes tagja a streamer társadalomnak
Már csak a kalász hiányzik a szájából...
-
n0tr3adY81
aktív tag
#76 : Vincze Laci erős C64 fan, akárcsak én
Vakondok 4 a számitástechnika hőskorából. Nosztalgia on
#77 :
- scriptek : lua API biztosan változik, hisz az évről évre szokott (gdn.giants-software.com luaDoc scripting)
- objektumot valszeg egy kis xml módositással simán átmennekA gépekről még nem tudok nyilatkozni, az biztos h a tegnap esti stream lesokkolt. Nagyon szépen mutat az új PBR engine a garageshop-ban, de tisztán látszik hogy ingame letiltották, akárcsak a napfény becsillanást (meg még amit nem vettem észre az alatt az 5 perc alatt amig belenéztem)
-
Fel
addikt
A német stream felvétele is megtekinthető. Nem egyezik az angol nyelvűvel. A németben a Felsbrunn mapot, az angolban a Ravenportot demózták. Az angol szerintem jobb lett.
Mapokkal kapcsolatban annyi, hogy alapból a fenti kettő lesz a játékban, majd a megjelenés után elérhető lesz (a Giants saját ingyenes modjaként) az FS 17 Platinum DLC-ből a latin-amerikai map.underdark: Bevettetek egy kis bloom (vagy valami hasonló..) post process effektet. Remélhetőleg kikapcsolható lesz a beállításokban azok számára, akiknek nem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest