Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt79
tag
A GPS-nél fenntartásokkal kezelendő az automata munkanyomtáv beállítás,most futottam bele egy olyanba, hogy a legnagyobb földön kellett vetnem, automata beállítottaa nyomtávot, de igazából az szélesebb volt, mint a vetőgép tényleges munkanyomtávja, így minden körben kihagyott egy kb fél méteres részt, ami a végén összeadódott annyira, hogy ne legyen elég az elvégzett munka a befejezéshez, ezért még vagy 15 ilyen csíkon végig kellett menni ahhoz, hogy befejeződhessen.... agyvérzés volt meg +20 perc tök felesleges meló... És igazából nem is vettem észre csak a végén, mert sötétben kezdtem el vetni, és világosban fejezte be, és ugye túl sok különbség nincs a szántott és vetett talaj között. úgyhogy én mostantól mindig pipvel összébb húzom az automata által beállított nyomtávot... inkább menjen 1 körrel többet ez miatt a végén, mint hogy +15-öt kelljen...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest