- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ááá,. de egy nyomi ez a 15ös,.
2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,
. vagy a ,,2dlc " lehet nemis dlc, és elc@rja a játékot? ám már belevan gyurva, az 1.1-es paccs is,. valakinek erről valami kinyilatkoztatás, hozzafűzni való,hogy mégis milehet a probléma??
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,