Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ááá,. de egy nyomi ez a 15ös,.
2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,
. vagy a ,,2dlc " lehet nemis dlc, és elc@rja a játékot? ám már belevan gyurva, az 1.1-es paccs is,. valakinek erről valami kinyilatkoztatás, hozzafűzni való,hogy mégis milehet a probléma??
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,