Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
Olyankor kell csak külön textúra meg saját plane (ez lényegében a kupac a platón) ha nagyon eltérő dolgot akarsz hozzáadni, mint mondjuk hagyma, mák, sárgarépa, műtrágya, kevert táp, szalma, ilyesmik.
De ilyenkor valamelyik modból kell "kölcsön venni" a hiányzó fájlokat. Beleértve a particlesystem i3d -t is meg az általa használt textúrát is. Ezeket saját erőből létrehozni nem olyan egyszerű. -
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Par napja kezdtem a jatekot, es eddig el vagyok vele..
Bar, hogy oszinte legyek, a kombajn allando figyelese mar kiakaszt.
12800L-es tartalya van, de alig tud menni 2 kort a telken, ha be vagyok tragyazva..
Ugye allandoan kisergetni kell tgk-val, mar vettem 2db 61k L-es potot, hogy igy se keljen minden forduloval menni a silohoz vagy a fogadohoz uriteni (17es telekrol van szo)
Van valami olyan kombajn, ami tud magaba szippantani ~30-40-60 ezer cuccot, vagy olyan, ami utan tudnam kotni a 61k-s potot es sajat magat pakolja?Illetve meg olyan kerdes is felmerult, korabbi hsz-nal lattam egy kepet, ahol (talan a permetezo) az eke ele (vagy mi az ) volt kotve.
Van valami ilyesmi megoldas, hogy sorra lehessen kotni ezeket?Mert ugye elol megy az eke.. Mogotte megy a boronazo vagy mi a turo, aztan kicsit kesobb megy a mutragyas (ahhoz nincs munkas felvetel) majd megy a vetogep.
Ez alapbol 4 traktor. (igaz van vagy 15, de nem gyozom valtogatni a foldek kozt, meg a funyirasnal (balazas stb). nem szeretnek 46 gepet hasznalni 3 fold muvelesehez, ha megoldhato lenne hogy sorba lennenek kotve.
De legfontosabb a kombajn kerdese lenne, hogy mit tudok moge kotni, vagy esetleg valami nagyobb puttonyos kivitel erdekelne.
Most CD van, az a zoldes gumitalpas megoldas. Annak volt a legnagyobb a tartalya, illetve ahhoz volt kukoricazo is.Koszi a valaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest