- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Szia Boky!
Nem nagyon vagyok eltünve, mindig is jelen voltam, csak a háttérből lesek... Februárban távoztam, mivel költöztünk és megszűnt a nagy netem, így vége lett a csapatunknak is, most Attid és Csamassa viszik tovább. Miután távoztam portálról, átmentem az Őstermelőkhöz, sokáig csak mapokat építettem, illetve moderáltam a fórumot. Most októberben meg megszületett a fiam, úgyhogy van/volt program rendesen...

Na szóval a kérdésedre a választ nem tudom sajnos, mivel Én mindig is mapot szerkesztettem, így a gépekhez nem nagyon értek. De ha jól tudom, akkor valóban az xml fájlban kell keresni, méghozzá elvileg valahol az elején van.
A tehenek etetését meg úgy tudod frankón megoldani, hogy beborítod a silót a palánkba, letakarod, hagyod érni. Ha kész a cucc, akkor kanállal bepakolod a keverőkocsiba, dobsz mellé szalma- meg szénabálát és beöntöd az állatoknak a vályúba.
Valóban jóval másabb, jobb, mint a 2011, éppen ezért nem is moddolom meg egyáltalán a játékot. Csak játszogatok alap mapon, alap géppel. Mindenki próbálkozik gépek, mapok áthozásával 2011-böl, de valahogy egyik sem sikerül. Arra meg nincs időm, hogy építsek, így valószínűleg maradok a játék mellett, meg a Prohardver fórumon (ez valahogy színvonalasabb, mint a magyar fórumok nagy többsége).üdv,
Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest