- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
habib
csendes tag
Köszönöm az okosságokat.... szerintem újratelep lesz belőle. Amúgy Catalyst 4.4 van fent. Ami a furcsa, hogy csak ezt az egy textúrát adja le hibásan.
Szóval reinstall.... sziasztok -
-
Mykie
csendes tag
Tipp:
Ugyan nálam csak egy GF4 nyekereg, de ugyanígy nem futott a FarCry. Próbáltam minden elérhető drivert, még a DirectX-et is variáltam... Semmi változás nem volt mindaddig, míg az XP-t újra nem installáltam... Innentől bármilyen driverrel elmászott.
Lövésem sincs mi lehetett a gond, de majd két hétig szívtam vele. :F
(Megjegyzem most meg erősen gyűjtök 9800Pro-ra, hogy még élvezzem is, hamár egyszer elindult :DD) -
Pala
veterán
Nekem Radeon 8500 van és csakis a 4.1-es Catalysttól felfelé hajlandó elindulnia Far Cry, viszont van egy-két progi, ami meg ezt nem szereti (az újabb Radeon drivereket):(
-
divot
veterán
Mielőtt bárki folytatná az ATI-s problémák vonalat, megjegyzem, hogy FX5900LE-n kezdtem játszani, és a peccs után totál szétesett a kép, le is kellett törölnöm a javítást. :( Ellenben az utóbbi hetekben nálam járt három ATI kártyán is hibátlanul, gyönyörűen fut.
-
A probléma nem a videokártyákkal van, mivel van akinek geforce-on sem fut egyáltalán. Tehát csak is engine lehet.
-
habib
csendes tag
Srácok!
A következő problémám van.
Egy éjszakai pályán a sziklákon a víz tükröződése helyett túlnyomórészt ''nagy fehér semmit'' mutat.
Driver-, vagy hardverprobléma lehet?
A kártya egy teljesen új 9700PRO, szóval a hardverkövetelménynek meg kell, hogy feleljen :)
Köszi:
Laci!
Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest