Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Papparapaaaapaaaa.... na közepesen kivégezve...
Asszem megnézem mire megyek warrioron, íj+kés+robbanószerek kombinációval
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az csak egyszerű martalóc/zsoldos gúnya volt. Ha kinyitotta volna a szárnyait, akkor szörnyethal. Fél méterről is halálos az

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Nálam akkor is a te fél méteres wingsuit-os, két kalóz mellé észrevétlenül érkezésed a díjnyertes,

-
mikromanus
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Az szerintem jobb, amikor a batmankosztümben (wingsuit) siklik a ragadozó Jasonka, kinyitja egy pillanatra az ejtőernyőt, ráugrik az ellen hátára kapásból és belevágja a kést. Nem tudom hogy tudták ezt kivitelezni, de volt 2-3 ilyen vadászat is. Az outpost kellős közepén landolva

-
S e t h
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem a jútyubon az az ölési mód tetszett eddig a legjobban, amikor sárkányrepülővel repült be vki outpost fölé, aztán leugrott róla, repülő lezuhant a tábor közepére, igen ám, de c4 volt rajta, távirányító, bumm, az odafutó katonák meg röpködtek szerte szana.
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Még így is lassú vagy. A tegnapi shorty verziós vidimben az akciórész fél perc. Mondjuk előtte volt kis nézelődés, utána meg megvártam a zászlót és az "eredményhirdetést" is .

A tigrisek szerintem jobban megtalálják az ellenfeleket. Sajna az alkesz kalózokra mindegyik állatka érzékeny... -
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
kb 1 perc volt a bázis elfoglalása, kiengedtem a medvét meg berontottam sörétessel és már kész is volt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Ugyan hagyd, hiszen még a kommentek leírására/átnézésére is alig jut ideje, nem, hogy még holmi relic gyűjtögetésre.

-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
"sebezhetetlenség?olyna is van?"
Téged nem érint. Ahhoz IDŐT kell szánni a relic keresgélésre
- Assault téma: kipróbáltam és nem jobb: hangos és közelebb hatékonyabb max. Addig az MS16-tal háromszor fejbelövök mindenkit. Közelre meg ott vannak a shotgun-ok. Sokat nem kell velük pepecselni: célratart - ravaszt meghúz (nem, nem a rókát) - röhög a hátas dobásokon.
Mondhatni az említett assault rifle-nek nincs optimális felhasználási területe. Persze ha hülyülni akarok és a levegőbe lövöldözni (vagy 20% találati aránnyal dolgozni), akkor biztos jó...
A tesztelést Bushman - MS16 viszonylatban végeztem régebben. Jó a Bushman is, de érezhető eltérések voltak. -
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
na du.n átrakom, most megyek edzeni.

sebezhetetlenség?olyna is van?
nekem a combat insight mindent mutat pláne ha ránézek kamerával.
probáld ki jobb a p416

nem számolom a golyot de ms16, p416, ace kb ugyanaz 2-5 golyo.csak nem mind1 a célbatalálási arány és utobbi kettőnél ez jobb. a csík nem érdekel, nem a valoságot mutatja ahogy a játékóra se. -
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Sörétessel kalózra is jól lehet vadászni. Meg persze minden vadállatra is. (nem, a kalózt most nem ide sorolom. Azt a poént már ellőttem egyszer)

-
imyourfriend
őstag
nekiálltam sörétessel madarat lövöldözni, ilyen könnyen még pókerben sem adják a pénzt. szerintem a sörétes "játék" a legegyszerűbb pénzszerzés, bár nem tudom mire kell a pénz azért gyűjtöttem gyorsan 2ezret

-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Akkor most lassan írok, hogy te is megértsd:
- a térkép nem felfedi a területet, hanem jelzi a reliceket és a leveleket (500 dollár területenként), vagy a ládákat (1500 dolcsi területenként)
- Lehet nem mozog el ha egy emberbe 125 golyót röpítesz P416-tal, de MS16-ból elég 1-5 golyó is, hogy meghaljon egy-egy ellenfél (rövid sorozat). MS16-nak meg nagyobb a lőtávolsága és pontossága azt hiszem. vagy csak van hangtompító rá?Mondjuk szerintem a többiből is simán elég a kisebb sorozat. Shotgun 1 lövés/területen mindenki halott a hatékonysági mutató (kivéve armored).
- a drogocskád csak azt mutatja ami takarásban van és előtted. Ha épp tarkólövésre készül, vagy kilép a fal mögül, akkor "láthatatlan". Amúgy is a drogok a gyengék menedékei. Most írtad, hogy nincs kihívás. Persze. Sebezhetetlenség droggal még ennél is könnyebb. Komolytalan...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- igen. Magasabb fokozaton sűrűbbek a járőrcsapatok és hamarabb érkezik erősítésük ha lefülelnek. -
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
szebb és jobb is.
az ms16nál felugrik a célkereszt ha sokáig nyomod a tüzet.
mire gyüjtsem az xp.t leirtam mi minden van meg....warrioron többen lesznek?

térkép minek?megyke egyből a rádiotoronyhoz.
na meg még ott a növények benyomok egy combat insightet és még meg is mutatja a sok bamba hol áll.
-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
A P416 csak olyanoknak való, aki szeretik 500 XP-ért foglalni az outpostot és alap XP-ért ölni az ellent. Nem jobb az MS16-nál és nem szerelhető rá hangtompító sem. Persze ízlések és pofonok. A P416 jobban néz ki

Pénzt köldteni kiegészítőkre, armorra, signature weaponok-ra és térképekre lehet. Ja, hogy neked nincs olyasmid ami elérhetővé tenne bármit is? Hehe. Akkro marad a térképvásárlás.
A walletnek sokáig ki kellene tartania. Kivéve ha hanyagoltad a craftot.Ha túl könnyű, akkro rakd warrior fokozatra (mondjuk ettől nehezebb nem lesz igazán) és játsz valami komolyabb módszerrel. Amit eddig nyomtál az kb ágyúval verébre lövés. Nagyon populárisra vették a játékot. nem akartak semmi "Steve Blood"-ot elriasztani a játéktól.

-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
SPOILER.
Áh nagyon könnyü lett a játék.

sorba adja a jobbnál jobb fegyereket.de ha mégse ott van a katonáknál még arra sem kell költeni max a kiegészitokre.
ammo annyi van náluk mint a dudva.de ha mégse ugyis tele a wallets. max a body armorra tudok költeni 200at de már az is dupla erejű.
.6 csík 2x olyan gyorsan feltöltve 1 növény dupla erővel...+4 endrofin bekésztve speedgombra.kicsit felkészültem.
.azt hittem ennél gázosabb lesz a déli sziget.30-40 ember bázisunkoént.advanced intellegenciával.nagyon gyorsan haladok, visszaveszek mert hamar vége lesz. 
megvan az ms16 utodja,a p416 személyében katonátol elvettem, ms16 kiszolgálta az idejét északon irtottam vele, erre nézem még fel is turbozhatom...alig használtam egy outpostra már ott volt az ace...és az is turbozható...áh ez már durva tulerő a részemről...már a p416 szembe is esélytelenek még a sárga mellényesek is.az ace meg brutál igaz hangos de lövök és hello.és pontosabb is szerintem mint mutatja.
Most már a heavy armorosok se ellenfelek ugyanis a ripper szétviszi őket is.
szoval már az akna c4 duo.ra sincs szükség.most azzal szorakoztam felrobbanbtottam az állatketrecet.
.de ha mégse akkor kienegedtem a medvét leszedte a félbandát.
....sajátjaim is ellenem fordultak miután a dzsipjükre raktam egy c4et.szerencsétlenek nem tudom mit gondoltak 4en egy sik terepen [link]
és akkor ilyen nyomorék shutgunt.t bead ami kb a játék elején se állta volna mega helyét a csikok alapján...nem értem ilyenkor a játékot...

ja és most vettem észre szinezhetők a fegyverek..hehe ez miota van így.
ja meg lecseréltem a z93ra a snipert.áhh tényleg 1 lövés és mostmár nem is kell felsőtestbe eltalálnom akárhol.halál.
egyik outpostnál nem tudom mennyi xp.t kaptam.de egyik heavy armort kiaknáztam másik c4..erre kijön odafutva körülnézni? a sárgavezér...takwdown..és utána jönnek 5en..de érted nem 5 felől hanem egy ki ajtón 5en...beálltam ripperrel olyan multi kill xp.ket nyomott.
már skill.re sincs hova költenem szinte mindne megvan.dupla töltés, duplafutás...minden.
most mit csináljak?
a shredder.t csak vadászni tartom kb.
a ripper meg az ace elég mindenre.z93 csak hab tortán.na meg temérdek pénzt, gránátok....ja és már csomo c4et és medikitet is kirak falukba már azt se kell gyüjtögetni...
-
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
na jol van megyke egyte irtani délre inkább.

kivi vagyok a ripper mit tud...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
SPOILER
Nem vészes. Érkezéskor javítás előtt egy oldalon van 6 db, utána másik oldalon teleportál 1+3+4 (vagy 5) darab, majd a ház irányából jönnek több hullámban. Autó is van a javítás befejezése előtt. Ha nem száll ki az egyik kalóz a gépágyútól, akkor késsel nem megoldható ez a rész. Javítás után kb egyszerre érnek be két oldalról. Willis valamennyire fedezi a telepített gépágyúval az egyik oldalt, de nem húzza sokáig. Ha nem szeded le az armoredeket, akkor tuti bukta. Ha késel a besegítéssel, vagy a ház irányában nem irtasz időben, akkor is meghal. Ez a rész a leginkább időkorlátos. Könnyű kifutni az időből, Willis életét meg nem jelzi, hogy tudjad mennyi időd van még. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Evvel az a gond, hogy -ki tudja miért- C4-et nem lehet csendben telepíteni. Egyszer megpróbáltam a tábortűz mellett ücsörgő 4 katona háta mögé betenni egyet, de meghallották...
-
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
hát erre kivi lennék baxxus ha ott 40en nem jönnek sneki és 3 iránybol és gondolom ha willis.t kinyirják mission failed.
én forogtam mint a ringlispil....
...egyik oldalt lőttem másik kapta a gránátot... a harmadik mega c4et.
ja és közbe endorfinozni...
..
én bedobtama két c4et a fa mögül a 2 heavy armored közé odamentek azt hello.
.akna lassu és snazsos ha közel emgyke lerakni velük együtt én is repülök. 
-
mikromanus
veterán
válasz
akela91
üzenetére
Akna nélküli nincs. Nincs róla mentésem, hogy újrakezdjem. Egyébként van egy 5-6 percnyi késpárbajos vidim hozzá, ami quest elejétől a végéig megvan (egy halállal és mentési ponttól folytatással). Akna nélkül nem ér oda mindenkihez időben a késes fickó (Jason), vagy pedig csak kaszabolgatással tud mészárolni az utolsó harmadban, ami nem elegáns.

-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
SPOILER:
Az Willis.
Egyébként megvan már. Két módszer volt. Mindegyiknél simán késsel csináltam, csak a repülőjavítás után egyszer meghalt Willis és volt egy újratöltés a javítás befejezéséhez ("öld meg a maradék kalózt!" rész). Innen volt eltérés. Első alkalommal "highlander" droggal kinyírtam mindenkit, a másik esetben késsel irtottam sérülékeny módban. Az egyik oldalra ledobtam egy aknát (ez picit elrontotta az összképet). Az semlegesítette az egyik armoredet a kettőből. Pár kalózt szerintem lelőtt az ügynök is, de a többség pengét kapott a bordái közé, vagy a nyakába.
Majd este feltöltöm a kétrészes akciósorozatot
edit: Az első rész kétharmada (második végigjátszásból. 2, vagy 3 perc) valamint a könnyitett középső harmad fent van a youtube-on. Lehet szemezgetni
(nem friss. Már fent van 1-2 hete). Kicsit cheat jellegű, mert ha tudod hova "teleportál" az ellenfél, akkor könnyebb is semlegesíteni. -
-
akela91
addikt
Van már normális mod arra hogy az outpostok újra visszafoglalódjanak, de semmi más ne vesszen el, még a térkép sem? (mert eddig volt olyan, csak a térképet is újra fel kellett fedezni, és nincs kedvem tornyokat mászni)
-
dragonfx
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ja a késdobálás jetski verseny, meg medikit szállitásba mi a FPS?

-
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Most nem egyszerűbb 80 méterről fejbelőni?

Túlbonyolítjátok már

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
És az úgy nem pálya, hogy lerakok egy aknát és kavicsokkal odacsalom?
-
mikromanus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha már "lopakodó" karakter fektünősködni akar, akkor egyszerűbb bedobni csupaszon pár molotovot. A C4 is jó pozicionálható és ugyanúgy semlegesíti az armoredeket is. Mondjuk azt a vonulatát nem igazán tudtam levezetni a C4-nek, hogy a telepítés sorrendjében robbanjon és ezzel kinyírom az ellent. Nekem csak "harctéri" gránátdobás jelleggel volt hatékony. Lehet működne telepítve is, csak ahhoz igencsak ismerni kellene az AI mozgását.
Ha az északi szigetes küldetések végefele jársz, akkro meg simán csak odaosonsz és lebököd a konzerveket is. Nincs itt probléma.
-
DigitXT
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem megyek tovább, amíg "le nem takarítottam" az aktuálisan látott térképrészletet.
Így legalább nem lesz az, hogy a végén kajtassak 50-60 kimaradt relikvia után, stb. Meglátjuk, mennyire válik be: az őrjáratok ugye sokkal gyakoribbak, bizonyos helyeken meg spawnolnak is pofátlanul, stb. De legalább lehet, hogy így néha szükség lesz az aknára/C4-re amiket a két végigjátszás alatt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam. (Aknát kb. soha. Ill. egyszer: asszem felrobbantottam magam vele.
C4-et meg max. 5-6x, beleértve azokat a küldetéseket is, amikor kötelező volt...) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Én erre gondoltam.
Végül egy armoros. Ez picit hosszabb. Becserkészés után a levadászás fázis kb 2 perc
:
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Outpost liberated - Knife only - Harmanse Gas And Repair - undetectedItt a sniper, aki megkerüli a házat, épp csak a lépcsőfeljárónyi mélységben van, nem gondolom, hogy akkora ugrás veszélyes lett volna.

(#3360) DigitXT
Milyen taktikát fogsz követni a SAVE3-nál? -
DigitXT
félisten
A SAVE1/2/3 slotokban kiírt nehézségi fok és játékidő kb. valós lehet?
Mert akkor mindkétszer ~32 óra alatt vittem végig - közepes fokozaton.
(Végig abban voltam, hogy elsőre a legkönnyebbet választottam, LOL.)Szerk: annyi volt a különbség, hogy másodszorra már a "100%-ot" is
összegyűjtögettem, ill. a vége felé már baromira untam a mászkálást.
Most Warrior módban (SAVE3) más stratégiát követek. Hehe.
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Korláton keresztül nem tudom működne-e. Meg lehet előtte estem pofára a másik outposton kétszer olyan magasról és picit bátortalan voltam.

Egyébként előről is mehet a takedown, csak elvétettem a ritmust szerintem. Meg egy armored unit azon az oldalon bóklászott és könnyen beleeshettem volna a látóterébe. Lehet nem így volt, de minden kockázatot kerültem.
-
imyourfriend
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
közben azért készülni kell a vizsgára, de szerintem kieszelek egy ilyen hadjáratot és igyekszem felvenni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
A lépcsőn feljövő sniper-t (amiből így még takedown se lett, csak késelés lett) nem lehetett volna fentről takedownolni, mikor körbejött? Vagy mögé ugrani?
-
Alg
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ehy fejvadász küldetést csináltam meg egyszer nagyon profin, mint valami akciófilmben, szépen körbejártam, tűz mellett üldögélő főnököt kivégeztem, utána a körben lévő 4-5 kalózt meg az MS16-al fejbelőttem, mindez kb 4-5 mp-ig tarthatott maximum, tisztára pro-nak éreztem magam utána (többször sem sikerült ilyen
) -
dragonfx
veterán
na végre megvana déli sziget fax ki volt már a sok mászkálással,dumálással menküléssel végre kezdődik a gyilok ujra.azért ahola repcsivel felszálltunk ott jött a nép.

még jo hogy c4gyel és gránáttal betáraztam 10csik+armor![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azt hiszem, mikromanus marad a topik silent killere, viszont te nyugodtan csinálhatsz mondjuk vérengzős lángszórós, rakétás mókát, arra is lenne célközönség.
(#3340) mikromanus
Na azért az a wingsuit-os gyönyörű landolás és a bambák meg csak ott állnak. Te se leszel Batman.
-
imyourfriend
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ideje valami vérengzést benyújtani nekem is, igaz nem veszem fel de kezd megjönni a kedvem az ilyesmihez

-
mikromanus
veterán
válasz
marinea2
üzenetére
Van mentés ahol a nagyja szabadon van. Kb 5-6 maradhatott ki, csak nem tudom melyikek a 34-ből. Bár ha az Amanaki village és outpost is 1-1, akkor már nem olyan sok van, ami ne lett volna meg egyszer legalább (az elsőn kívül undetecteddel)

Ha kevésnek érzem az outpostokat, akkor simán csak betöltöm a mentést.
-
marinea2
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem fogytak még el az outpostok?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Az első dupla, aztán a 3. és 4. takedown, szép sorozat, beváltottad az ígéreted.

-
dudu5130
őstag
Nekem olyan szinten bejött ez a játék. a San Andreas óta nem kötött így le egy játék single módja se. Nagyon jól van megcsinálva minden, egyszerűen minden. Leülök a gép elé, benyomom a játékot és ripsz-ropsz elment 4 óra.
-
erikke17
őstag
Üdv, azt szeretném kérdezni hogy Win764bit, HD6770 alá 12.10 vagy 12.11 drivert érdemes feltenni Far Cry3-nak mi passzolna jobban?? Vagy próbálkozzak 11.8-al(ez van most)?
Előre is köszönöm
-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
én már sportot űzök belőle amúgy.
de ha oldalról közeledek sem vesznek észre sétálnak tovább.
bár a mesterlövésszel vigyázni kell azért, az picit jobban lő! 
-
Đusty
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Megvan a relic 1-ed?
Valaki akinek nincs és későn kapcsolt? Ez a szar nem jelezte hogy ott van relic, a játék végén meg zárva a barlang, jól megszívtam. A neten található moddolással sem jártam sikerrel. Nem tudom, hogy lesz így teljes tetkó. -
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azért ilyenek, hogy változatos stílusban lehessen kiiktatni őket

-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
eléggé gyengén szerepel az ellenség, nem tudom néha mire gondoltak a játék tervezői.
-
mikromanus
veterán
Végül egy armoros. Ez picit hosszabb. Becserkészés után a levadászás fázis kb 2 perc
:
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Outpost liberated - Knife only - Harmanse Gas And Repair - undetected -
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
pedobear az mi?

amugy ja nekem is ez az érzésem uj függőség van facebook helyett.far cry3.már azon gondolkodok nehezebb fokozaton igy"tapasztaltan" hogy fogmajd emnni...meg ezt a "mute" modot vajon meg e tudom csinálni

-
mikromanus
veterán
Ebben is van egy kis érdekesség:
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Outpost liberated - Knife only - Dry Palm Storage Depot - undetected
-
mikromanus
veterán
Ez a leggyorsabb foglalásom, bár armored nincs benne.
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Outpost liberated - Knife only - Camp Murder - undetected -
mikromanus
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
Kést játékban lehet hajigálni. Azt nem próbáltam. A másik lehetőség, hogy megszerzed hozzá a skillt. Az első ellenfeled hátbaszúrod, majd elcsórod a kését és azzal semlegesíted a következő ellent (kivégzés, vagy vonszolás közben bal egérgomb kattintás a célpontot befogva).
Az életerő nagyságát hajigálni? Mivaan?
Ha több életcsíkotakarsz, akkor a skilleknél kell rágyúrnod. A keresztes ikonos képességek adnak plusz életcsíkot. Minden második skill azon az ágon azt hiszem az öngyógyítás hatékonyságát dobja meg egy életcsíknyival. Ez az ág a Shark tabon érhető el.
Ha gyógyításra gondolsz, akkor PC-n az a "Q" billentyű. Ha van gyógyszer, akkor belövöd magadnak, ha nincs, akkor elsősegélyben részesíted magad (alapból tán az átkötözős animáció van csak. Később lesz ujjficam visszaugrasztás, golyókibányászás és kificamodott kar visszaugrasztás is. vagy ez utóbbi törött kéz helyremozdítás?) -
brekes
tag
Csak én vagyok úgy vele, hogy már harmadjára akarom kijátszani? Egyszerűen nem tudom megunni, nagyon jó játék

-
asuspc96
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére

-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mindegyik ugyanaz. A játékban a pontos meghatározása szerintem az lehet, hogy "aktiválod a görnyedtengugolva lapító ikont, aztán meg jóvan". Ez a gugolva közlekedés nekem sikerült egyszer a tenger felszínén is. Valami bug miatt hirtelen olyan lett, mintha befagyott volna, vagy mintha üveglap lett volna a tetején. Nem sikerült lemerülni, de lehetett szaladni, vagy gogolni. Persze közben lapátolt a tenyerével mintha a vízben lenne, pedig csak Jézust játszott

(#3331) dragonfx
Pedobear lenyúlja a képet mielőtt kirajzolná a böngésző. Gyanus. Nagyon gyanus...
-
dragonfx
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
hehe nem én vagyok csak közbe teszteltema vga.t.
nem olyna durva.
mi van nem jön be a kép?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Valóban, mea maxima culpa, mikormanus.
Most akkor oson, sunnyog, gugol vagy becserkész?
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem játszik és lepasszolta az unokaöcsinek az okostelefonját egy kis fórumozásra.

Egyébként pedig mikromanus !!!đĐ@&!!!

Egy skill van a gyorsabb osonásra (vagy gugolva becserészésre?), egy meg a nindzsamódszerre, amitől halkabban sunnyogsz. Az az osonásnál a végső skill. Csak az északi szigetes móka vége fele szabadul fel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Hátulról kezdve:
- nem kell lassítanod. Azért 55%, mert sok dolgot (szándékosan) kihagytam. Neked 49%-kal szerintem simán visszalehet még a főszál harmada-fele is akár.
- a Shotgun nem távolsági fegyver. Arra való, hogy a közeli ellent simán leszerelje. Pl az ordítva feléd rohanó machetés mohikánokat, vagy az autós járőröket. Szerintem max 10 méter amíg használható, de inkább 4-6 méter. A Bullnak meg alapból is kicsi a lőtávolsága. Azon belül viszont könnyen kezelhető és igencsak pusztító. Középtávra ott vannak az assault fegyverek, meg a kis szaros géppisztolyok. Nagy távolságra meg az orvlövész fegyverek. A gránátvető speciális kategória. Az egyik közép/hosszú hatótávolságú, a másik inkább közepes, vagy kicsi (?).
- kivégzést akkor adja meg amikor jelzi. Ha elfordulsz támadás előtt közben, akkor nem tudod kivégezni az ellent. Ha messze vagy és észrevest, akkor lelő mint egy kutyát (vagy elkezd kajabálni). Egyébként meg használd a gugolást/osonást (C) és a növényzetet, meg a tereptárgyakat. Majdnemhogy egy villanyoszlop mögött is el lehet bújni
Meg persze ha lopakodsz, akkor olyat cserkéssz be, aki másfele figyel. Amíg nem szúrnak ki, addig egy kaviccsal simán hülyét lehet belőlük csinálni.Összesítve: használd ki a lehetőségeket! Ha nem teszed, attól nem a "munkaeszköz" lesz szar.
edit az edited részre válaszként: nem kell elfoglalni az outpostokat és akkor nem hal meg a "feeling".
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez szép, hogy odasunnyogtál oldalról.

Meg ez a "chained takedown", mint a Deux Ex-ben a double takedown. Bár Adam Jensen udvariasabb volt, általában előtte megkocogtatta a vállukat, nem rontott ajtóstul a házba.
Én ezt a tábort elítélendő gyávasággal úgy foglaltam el, hogy a toronyból (ahonnan az elején lejössz) snipereztem és rakétáztam az autókat. Ez így azért mutatósabb.

-
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
nekem felejtős ez a undetected.most volt egy rakyat megprobáltam mute modban...áhhh lofax full pajzzssal meg 8 csikkal amjdnem lepusztultam.
...nekem nem cisnálja mega takwdown cska irot közel 56x észrevesz.
megvettem a bull shutgunt.t de csak mert nem volt hova gyüjjön a pénz...semmit nem ér szerintem az 1887es sokkal jobb, én maradok annál, max nagyobb scoop kéne rá... a bullnál. kb 20m.re volt a kaloz 5öt löttem és semmi..pedig a kis trapézba volt.felejtős.
ok, shredder na...majd figyelek...
.a kazuar.t nem tudom megjegyezni a strucc.ot igen.meg utálom mig nem volt fegyverem mindig levadászott.Én ha jön az erősités a kalozfaluknál már veszem is elő a gránátvetőt.
.jo az a multikill.
Na az faja ha 55nél vége.
.akko lassitok már 49nél vagyok.most én is gyüjtögetek.na végre megvan a fekete párduc reinhardt hegyi viskojától
délre vana wanted questbe.de buggal öltem meg a drágát...beszorult 2 kő köze.
Nekem is irot kevés relicsem van.rágyurok.meg ugye kell a fegyver.
Na jo nem cska én gondolom ugy hogy a shredder sokkal jobb mint amit a csikok mutatnak.kaloznak 3 töltény.viszont a bull gagyi, gyengébb.hehe na majd le shootolom a statisztikámat hehe az osonos emberek üljenek le.

nem tudom hány féle kigyo van piros, zöld, fekete tán de nekem 3-4 csikot leszed. a sárgából is egyből bedobja a szürke L.shift modot.
én már nem medicikittezek csak endorfin.át is raktam a speedgombra.más:
Ti mit gondoltok?nem öli meg a játékot a fast jump?én nem raktam volna bele a készitök helyébe.na akkor vidd végig gyorsan.ilyen a valóságba nincs.ez nagy hiba bár egy patchhal el lehetne tüntetni.
...30%ig én nem hazsnáltma mostmár nagy távolságok vannak szükség van rá, de mindig azért. -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Első-utolsó kill közt kevesebb mint 2 perc a feltöltöttek közti rekord:
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Outpost liberated - Knife-only - Stubborn Kid Farm - undetected -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
4 perc... jó, hogy nem 1 óra a szintidő.
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
OK. Indulok is haza. A főnök épp lehet morci lesz, de simán belefér. A Far CRy 3 kívánságok szentek. Valójában nyúlbéla vagyok, így csak este hétre lesz fent.

Igazából nincs időkorlát, csak "leggyorsabb", meg "legyen armored". Utólagos módosítások erre nem elfogadhatóak. Egyébként a két nevesített outpostos feltöltés mindegyikén van armored. 4 perc alatt cápák közt úszálva és víz felől partraszálva is simán megvolt.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Magyarázol, magyarázol, de nem látom az eredményt.
Lehetőleg ne rakétavetővel legyen 3 lövés, legyen Heavy benne.Olyan ügyi vagy a késsel, nem kell most szégyenlősködni, mutasd csak meg a bácsiknak szépen.

-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az két perc alatt nincs meg mert beszari alak vagyok. Meg mert komolyabb outpostokon szoktak lenni csak armoredek. De majd feldobok egy pörgősebbet. Csak a pörgős "undetected" módban többnyire az, hogy leszedsz egyet az egyik oldalon, átspurizol a túloldalra és leszedsz még egyet, majd akik hátramaradnak az első hulla utáni nyüzsgésnél. Tehát nem olyan gyors

-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
"késes leggyorsabb, robbantgatni meg lövöldözni nem művészet. És legyen legalább egy Heavy."
Na vazze, te kérted, megkaptad

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem, késes leggyorsabb, robbantgatni meg lövöldözni nem művészet. És legyen legalább egy Heavy.
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A leggyorsabb, az picit szerintem "szabálytalan" volt. Kb kilőttem a ketrecet és leböktem egy őrt. A többit a tigris intézte. Vagy lelőttem a kutyákat és az egyszem őrt (kutyát nem lehet észrevétlen megkéselni).
Vagy nincs stílusbeli megkötés? Akkor lehet a C4 verziós megoldás a leggyorsabb, ami fent van.
Az AMR teszt is elég gyors volt.edit: helyesírási hibák javítva-
editedit: ja, ezek nem a legjobbak. 1:46 és 1:50-es idők vannak benne. Ennél van jobb is. Azt hiszem 1:36-os. Perc alatti az nem jellemző. Bár az első killtől számítva lehet olyan is. Egyébként is ha olyanokat bökök le, akik nincsenek szem előtt, azokat nem fedezik fel ennyi idő alatt.

-
persil
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De az ugyan azt jelenti...

Szrk.: Hát akkor elnézést én egészen a mai napig abban a hitben éltem, hogy az az őrjáratozást jelenti

Viszont egy őrjáratozó útvonalába pont belefér, hogy 1-2 percig nincs szem előtt nagyon, szóval, ha mikro beveszi a bázist 1 perc alatt, akkor ez még pont élethetű lehet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Monduk a fix pontokon strázsáló rosszarcúak eltűnése épp lehetne gyanus..
Vagy a fix útvonalon őrjáratozóké...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Na, akkor itt a videós lehetőséged, a leggyorsabb outpost foglalásról kérünk!
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nálam ilyen gond nincs a hihetőséggel. Az outpost foglalás késsel is megvan 2-5 perc alatt. A leggyorsabb azt hiszem 75 másodperc, a legtöbb 6 perc 15 másodperc volt azt hiszem. A hullák meg ritkán vannak szem előtt. Ennyi idő alatt simán elképzelhető, hogy az egész napos őrségbe belefáradt kalózok/zsoldosok nem kezdik el még hiányolni egymást. Monduk a fix pontokon strázsáló rosszarcúak eltűnése épp lehetne gyanus..

-
Alg
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dehogynem, csak előtte mindig be kellene lopózni kikapcsolni a szirénát
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
SPOILER
Én csak a második szigettől emlékszem, hogy így nevezték volna. Igen, a kocsmai póker utántól.
(#3307) TESCO-Zsömle
Nem, hogy a tűz körül nem dumál senki, hanem minden ég és senki nincs a közelben.
-
TESCO-Zsömle
titán

Ha igazán jó lenne az AI, egyik outpostot se lehetne riadó nélkül megúszni, mert az őröknek egyből feltűnne, hogy kevesebben vannak, és elkezdenék keresni társukat. Annyira hiteltelen, mikor már csak 1 ember van a telepen, és nem tűnik fel neki, hogy már percek óta se a kutyát, se a többi őrt nem látta, mert teljes a kuss, senki se dumál a tűz körül és nem panaszkodik, hogy ég a farka hugyozáskor, mert nem használt gumit...
mikromanus: Badtown után.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, elég illúzióromboló. És a legtöbbször a sniperes megoldást választottam hegyről, magaslatról, fák közül, és szépen lassan elhullanak, mint a legyek, néha bebújnak a ház mögé pihenni, aztán rohangálnak. Tudom, hogy AI, de ha csak random elkezdenék pásztázni a környéket és szétoszlanának, nem lenne agyaggalamblövészet érzése.

-
Richard!
addikt
Az ellen még a fákon is átlát,úgyhogy vigyázzatok

-
Alg
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Na igen... képzeljük el a szituációt:
Outpost, 10 fegyveres őrrel.1. eset
Valahonnan beesik egy gránát
Valaki bedob 2 molotov koktélt és felgyújtja az egész hóbelevancot
Valaki sorra fejbelövöldöz mindenkit
Riadó? Erősítés? Ááááhhh minek? Biztos csak a szél volt...2. eset:
Jason barátunkat kiszúrják ahogy egy szerencsétlen kecskét üldöz egy késsel
RIADÓÓÓÓÓ SEGÍÍÍTSÉÉÉÉG ERŐSÍÍÍTÉÉÉSS!!!!!!! -
mikromanus
veterán
Nagyon leült a topic. Nosza, szavazzatok ha valami vidit akartok. Vagyis javasoljatok questet vagy outpost-undetected foglalós mókát! Melyiket töltsem fel? Van kb 25 késes foglalós (undetected). Nem igazán tudom melyik bázisok maradtak ki. Mondjuk a legelső, ami tutorialként szerepel kb (Amanaki Outpost) az sajna nem ment rejtett módban. Van kutya, meg hangosak a Rakyat "harcosok" meg Dennis

Tehát: Outpost neveket, vagy questet javasoljatok! Hátha van raktáron.
Persze csak ha valakit érdekel
**Nem, ha nem javasoltok, akkor is feltöltök párat! Nem kell örülni, hogy ezzel elnémítotok!

-
mikromanus
veterán
Nem. Az nevem mikroman volt a korábbi nick választásoknál, csak annak elfelejtettem a jelszavát és az e-mail címet amin regisztráltam. Ezt mikormannak szoktam elírni a mikromanust meg mikormanusnak Ennél épp az eredeti nem elírás

edit: de enynikét is szerkesztenem kellett, mert elírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A walletnek sokáig ki kellene tartania. Kivéve ha hanyagoltad a craftot.
Ott is eltart egy darabig, míg megszerzed fegyókat, magas szintű lesz. Tetkót csinálhatsz egyedit lvl40 után.