Hirdetés
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
imyourfriend
üzenetére
De a RadeonPro boost program? A boost programok nem a háttérben futó alkalmazásokat állítja le? Az RP meg csak szimplán a videó kártya beállításokat változtatja. Mint a catalyst, csak sokkal részletesebben.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Pontosan ezért.

-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Nem ott van. A users az nem program files.
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Mellékhatása amúgy a mod-nak, hogy most már van tétje a déli szigeten
való mászkálásnak is, mivel frankón kiszúrják, hogy te vagy "Hófehérke".Kivéve a Manatuaina bárban, de azok halhatatlanok: C4 robban az arcába,
de meg se rezzen. Úgy néz ki amúgy, mint egy késdobáló - katonákkal.
Sőt, az is (logo), csak kérdés, hogy a játék melyik szakaszában működik,
mert én nem találkoztam vele. Igaz, késdobálásban sosem voltam vmi jó...Egyelőre csak kb. 5 percet próbáltam a játékot a mod után: új kihívás (lol).
[ Módosította: mukibuci ]
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Íme még egy érv, hogy végre megvedd a játékot... Bár elég vicces,
mert most a TESCO-ban akciósan drágább, mint megjelenéskor...De hogy konstruktív is legyek: 29 961 384 byte a mérete nálam.

Tudod mit jelent "ASCII-ban" a kód? (Természetesen megtaláltam.)
UnlockedWorldMapItems55 6E 6C 6F 63 6B 65 64 57 6F 72 6C 64 4D 61 70 49 74 65 6D 73
4E 6F 6C 6F 63 6B 65 64 57 6F 72 6C 64 4D 61 70 49 74 65 6D 73Magyarán Un helyett be kellene írni, hogy No. Ennyi.

Gippo: lásd, hogy mekkora ez a hack. Szerintem miután visszarakta
vele az ember az Outpostokat, vissza is lehet írni a dll-t... Addig meg
nem muszáj felmenni online... (Már ha ez a játék elindul net nélkül...)Szerk: ha kivittem, akkor valszeg kipróbálom én is - mert miért ne?

[ Módosította: mukibuci ]
-
akela91
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Pedig működik. Én így csináltam, és tökéletes.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Van valami mod ami felszabadít mindent. Azzal lehet ügyködi, csak lusta vagyok utánaolvasni. Nekem mondjuk van olyan mentés amiben a nagyja szabadon van...
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Jelzőpisztoly-javítócsomag kombós foglalás már van fent youtube-on. Sajna nem undetected. Rohadt kutya

Majd egy repairs Tool only undetectedet azért összehozok valahogy. Sajna az elég zajosak az égő célpontok, így lehet hosszadalmas meló lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Szerintem semmi baja a ventinek. Inkább valami érzékelő lehet a ludas. Én nem érzem sehol forrónak a levegőt amit kifúj... Eh. Majd még tesztelem, de most morci vagyok.
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
régebben jó játékos voltam
Kiöregedtél.
Far Cry 3-ban amúgy könnyű a sniperezés. Sőt, még bénázás
is belefér egy ilyen expert challenge-be, nem kell mindent elsőre lelőni.
(Max. akkor kellene arra koncentrálni, ha tutorial videót csinálsz YouTube-ra.)Amúgy találkoztam olyan 20-22"-is Full HD (16:10-es, 1920x1200-as) monitorral,
amin olyan brutális volt az input lag, hogy egy ikont (!) nem találtam el az egérrel
a Win7 desktopon. Jó, mondjuk az egér is "vezetéknélküli" volt, így összeadódik.
Mondjuk nagyjából akkor ültem először és utoljára azelőtt a gép előtt. (Sz*r volt.)Biztos meg lehet szokni*, de hihetetlen idegesítő, mindent sokkal lassabban kell
csinálni, mert nem akkor áll meg az egér, amikor megállítod, hanem sok-sok ms
elteltével. Ugyanis nem azt látod a monitoron, amit a gép kiküld rá, hanem annak
egy korábbi (az input lag mértékének megfelelő idővel korábbi!) állapotát.
Ezért
alkalmatlan játékra (is) az ilyen monitor. Filmet nézni persze jó. Max. a szinkron
csúszik el picit, de azt vagy nem veszed észre, vagy lejátszóban utána állítod.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
*: ti. a gép gazdája napi szinten használta, és simán eltalálta az ikonokat.

pingem 30 környékén van
Neked a szerverhez képest lehet. De a másik játékosnak lehet nagyobb, tehát
nem biztos, hogy valójában ott van, mikor úgy látod, hogy. Ennek a legdurvább
példája az első FC3 multis "próbálkozásomban" volt, amikor az egyik** ellenfél
"ugrált" a pályán, tehát gyakorlatilag lehetetlen volt eltalálni.
Max. sorozattal.
(Kérdés, hogy a játék motorja mennyire kompenzálja az ilyen találatokat.
)**: ha nálam lett volna a hiba, akkor az összeset így láttam volna: nála lehetett.
Ettől függetlenül elhiszem, hogy jobban ment a célzás a 22-es monitoron. Talán
a más látószög miatt. Soktényezős a dolog. Mindenesetre ha túl nagy a kijelző,
még mindig lehet messzebb ülni tőle, de ha túl kicsi, akkor "bele kell bújni". Az
meg kifejezetten nem jó a szemnek, hogy állandóan közelre kell fókuszálnia.
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
3 at lőttem az ellenfél fejére mire toujane pályán fejbe tudtam lőni
Szerintem neked input lag gondod lehet a TV-vel. Ha így van, akkor valóban
nem ajánlott játékra.
Ha valaki játékhoz vesz TV-t, akkor törekedjen arra,
hogy legyen rajta mindenféle "képjavítók" nélküli mód, ami minimalizálja az
input lag-et: minél kevesebb utófeldolgozás a TV elektronikájával, annál jobb.
(Nem biztos ugyanis, hogy a pixelt nem találtad el - csak éppen a játékban
az ellen már odébb sétált egy-két pixelt, amit te csak később látsz majd...)Mondjuk ha online toltad, akkor még a netnek is lehet hatalmas "szórása".
nem tudod eltalálni egérrel azt a pixelt amelyiket akarod
Ha ilyen problémád van, akkor: szerinted, ha egy kisebb (!!!) pixelt kellene
eltalálnod, könnyebben menne? (Ha akkora "pro" voltál, gondolom volt egy
elég érzékeny egered is: esetleg azt is kidobtad a TV vásárlásakor?
)Miről váltottál a TV-re? Ha te is CRT-ről (ugye 0 input lag), akkor az lehet.
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
De nem is ugyanarról a távolságról nézed, ugye? Vagy annak az ideje már elmúlt a CRt monitorokkal, hogy a képátmérő 2-3szorosa (vagy 3-4?) a tévézési távolság? Ilyen távolságbál nem hiszem, hogy zavaró az azonos valós területre eső kevesebb pixel (azaz nagyobb pixelek). Persze ha leülsz orrtávolságra, akkor szar a tévé...

-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azonos képátlós és felbontású monitor és tévé gondolom ugyanazt tudja. Ha 24 colos monitort vetsz össze egy jó méteres átmérőjű tévéhez, akkor persze, hogy nagyobbak a pixelek... Vagy a nullák az árában.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Aki keres, az talál jó ajánlatokat. Aki nem, az csak beszél és csak beszél.
-
akela91
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Még mindig van annyiért, szinte minden játék. Ez sem illegális.

-
persil
nagyúr
válasz
imyourfriend
üzenetére
"van 1-2 érdekes küldetés, akár amikor rakétavetővel kell leszedni a kutyákat vagy 5 rakéta van s 12 kutya.."
Az a helyzet, hogy az állat vadászós küldikben ott hever a földön egy kazalnyi lőszer, szóval legfeljebb nem vetted észre a kutyásnál, de ettől még ott van...."de nem látja hogy 500 méterről lövöm de azért fut"
500 méterről te azt sem látod, hogy van-e ott valami. Nyugodtan csekkold le a játékban, hogy mit jelent 500 méter."azt is furcsállom hogy már majdnem a játék elején 75%-ra lehet fejleszteni minden cuccot anélkül hogy megküzdene érte az ember"
Ez nekem sem tetszett, valahogy jobban be kellett volna korlátozni a fejlődést.(eleve majdnem minden skillem meg volt, mire átértem a déli szigetre, pedig egyáltalán nem hajhásztam az xp-t)"az Age of empires II -t nem tudom megunni pedig 2000-es években készült a játék. ez meg 2012-ben és 2 hét."
Össze sem lehet hasonlítani, az egyik egy rts...
Egyébként cod 4 - 5 óra(nagyon jó játék, én imádtam, csak hasonlításképp írom), far cry 3 - 20 óra. És akkor rohantál. Szóval az, hogy valamit 2 hét alatt megunsz nem azt jelenti, hogy kevés, vagy rövid. -
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Két hétig próbáltad ki és teljesen végigvitted, majd a végén,
amikor már "tét nélkül barangoltál" - meguntad az egészet.Ezután azt mondod, hogy milyen jó, hogy nem vetted meg,
s írod, hogy miket kellett volna megcsinálni a fejlesztőknek.Szvsz kb. úgy nézett volna ki a dolog, ha megcsinálják azt,
amiket hiányolsz, hogy most NEM fikáznád a játékot, hogy
így-meg-úgy meguntad, hanem azt mondanád, hogy jó volt,
DE nem vennéd meg, mert a multiról meg nem sokan írnak.Aláírásodhoz passzolva (hátha így érted!): cigányság fikázni
olyan (szellemi)terméket, amit "elhasználtunk", érte semmit
sem fizettünk. (Majd demagógiával próbáljuk kimagyarázni.)Jelzem: nem sikerült.
Ezzel én is lezártnak tekintem.
Ui: a hanganyagos példád kb. úgy nézne ki jó hasonlatként,
hogy letöltesz egy albumot, meghallgatod az egészet, majd
addig hallgatod, amíg megunod, és a végén kijelented, hogy
de jó, hogy nem vetted meg, mert tök unalmas! Legközelebb
a kedves előadó lesz szíves valami ~2 hét után is újat nyújtó
zeneszámot előállítani a számodra. Mert azt később unnád
meg, így tovább áltathatnád magad, hogy talán megvennéd... -
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Nem tudom, milyen jogon vársz bármit is a fejlesztőktől, ha
annyira sem értékelted a munkájukat, hogy megfizesd azt...Te nem kipróbáltad, hanem végigjátszottad: a warez az nem
demo! Még ha csak kipróbálnád, aztán megvennéd. De nem.És erre még büszke is vagy, és itt vered a tam-tamot, hogy
bár te nem vetted meg, de azért unalmas és többet vártál!Nem szoktam belemenni ilyen vitákba, de ez kicsit pofátlan.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
"azt is furcsállom hogy már majdnem a játék elején 75%-ra lehet fejleszteni minden cuccot anélkül hogy megküzdene érte az ember (igen le kell vadászni,nem nagy cucc). talán észrevenni nehezebb az állatot mint lelőn"
Talán azért lehet, mert "open world" játékot szerettek volna létrehozni, hogy ne csak linerálisan haladhass és fejlődhess?
Az állatok észrevételére van szérum, amivel látod a körülötted levők körvonalait. Ha 75%-ig jutottál, valószínűleg már találkoztál ezzel.
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Te aztán iszonyat casual vérpistike vagy. Most komolyan. Ilyen gyenge ellenérveid vannak? Azért ez már elég gáz. A vadászküldetéseken kötött, hogy a célpontot mivel szedd le. Ez jó is, mert egyébként túl egyszerű lenne 0 kihívással. A Wanted Dead késes killje ugyanez. Ráadásul ott elég a bosst kinyírni. Többnyire megoldható úgy is, hogy az őrei észre se vesznek. Itt is a kihívás a lényeg. Mi lenne abban a jó, hogy 120 méterről leszeded sniperral???
Az outpostokhoz azt hasznász amit akarsz. A küldetések többségénél is. Az meg már ne legyen baj, hogy lúzer nehézségen se ott fojtatod max lőszerrel és élettel ezeket, ahol meghaltál! Ha meg kifogysz a munícióból, akkor az a te hibád. Vagy pazarolsz, vagy teljesen kihagytad a legalapvetőbb dolgokat is (craft). Ha ez neked komoly nehézség és frusztráló, akkor nem kellene komolyabb játékokkal játszanod. Meg egyszerűbbekkel sem. Végső esetben keress valami régi játékot és nyomd be a god módot!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Mert egy meghatározott fegyverrel kell levadászni az állatot, mondjuk azért. Ha mással lövöd le, újrakeződik a küldetés értelemszerűen, mivel az egyedi állat elpusztult. Ezt nem igazán lehetett máshogy kivitelezni, de egy kis odafigyeléssel elkerülhető az ilyesmi.
(#3850) mikromanus
Így van, az IDDQD mindig hatásos.
-
krx21
nagyúr
válasz
imyourfriend
üzenetére
A 2. rész tényleg hamar unalmas volt, de a 3. rész sokkal jobb... A küldetés feladatokkal jár, kihívásokkal...
Mit szolnál egy olyan küldetéshez: menj a dzsungelbe és napozzál!...
Itt meg írhatnád, hogy de csak egy nap alatt lehet napozni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze lehetett volna minden jobb, beindítja az ember fantáziáját... Játékmenetét, komplexitását tekintve egyenlőre kiemelkedik a többi fps közül... Lehett volna Crysis játékmenet, de ez sokkal jobb így... -
krx21
nagyúr
válasz
imyourfriend
üzenetére
Igen, ezek a kijelentett mondatok unalmasan hangzanak, de lényeg hogy minden akció egyedi és megismételhetetlen, rajtad múlik! Ettől jó a játék... Nem pedig egy díszletekkel ékesített csőjáték, mind más fps... Ritka az az fps, ahol nem érzékelem a futószalagon történő játékmenetet és szabad döntésűnek érzem magam...
-
TIT
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azzal mit tudok tenni,átállítom nem írásvédetre a mentést?
Magától elszaródhat? -
marinea2
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Pisztoly nem jó, meghallják!

-
marinea2
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Csak titokban az összeset!

-
Boki1982
csendes tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
sziasztok
A játékot végigvittem nem volt probléma, újrakezdtem, most néha kihagy a bill. vagy az egér.
Játszok és egyszer csak megáll 5-10 másodpercig nem megy a billentyű, majd utána megy ismét.
Van hogy az egér nem megy.
Átlépek Windowsba ott minden rendben.Mi lehet a baj?
-
erikke17
őstag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azért kérdezem mert Ubisoft oldalán ezt találtam, hogy Supported OS: Windows 7 (SP1)
-
akela91
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Warezkodni nem szabad itt, azért kérdem, hogy eredeti-e, mert ha nem, akkor ott lehet a bibi.
Nekem eredeti. -
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Alkalomhoz illően kell "öltözködni". Zárt terekben és vadak ellen a shotgun alapfelszereltség. Abból elég egy (többé-kevésbé) célzott lövés egy területen levő ellenfélre. Jobb puskák esetén akár többet is letarol egy lövés
De nem, ti inkább trollkodtak szegény kis állatkákkal...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Akkor úgy vesszük, nincs több kérdés.

Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt az "ismerd fel az állatot a képről" topikban!

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Amikor elveszted a cuccaidat.
Én emlékszem, mennyit bosszankodtam vele, a megoldás a következő lett:- magamra vontam mindenki figyelmét (kivéve: Heavy), elrohantam a komodói sárkányokig (gyengébbeknek: gyíkok
), és hagytam, hogy megrágicsálják kicsit a kalózokat, a maradékot meg én leptem meg a fűből.- ezután nagyon izgultam, hogy már csak 1 Heavy maradt, nekem meg nincs fegyverem, ha elszúrom, kezdhetem elölről. A megoldás az lett, hogy találtam egy "flare gun"-t, felmásztam a háztetőre, és onnan szépen komotósan kivártam, amíg megpörkölődik
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Kicsiknél és a nagynál is a maszkot kell támadni. Kicsiknél mehet íj-nyíllal is és késsel is. Picit stresszes lehet, mert kissé sötét van és a szemük látszik csak többnyire, meg a térképena helyzetük.
(#3411) intercooler
A szárazföldön van a abarlang hátsó felében. Odafele sziklákon, visszafele meg a vízben vagy a sziklákon lehet eljutni. -
Alg
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
nagy alakot arcon kell nyilazni, a rohangálós késeseket meg... azokat is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Én is csak az első sziget meghódítása után kezdtem egyáltalán foglalkozni a főszállal. Azért ki van ez találva a két szigettel, hogy nem tudsz egészen előrehaladni anélkül, hogy nem játszanál a főszállal. Aztán meg már csak kíváncsi vagy, mi lesz a vége.
Engem egyszerűen idegesítettek az utakon felbukkanó őrjáratok, ezért jobbnak láttam mindent elfoglalni.
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
SPOILER
Felmászol, felveszed a sniper puskát vagy használod a sajátodat és leszedegeted az ellent a korlát mellől. Az elérhető/vehető puskák közt nincs olyan jó, mint ami ott hever. Kivéve ha már van AMR-ed. A hangtompító nem igazán számít, de a Z93 rombolóereje és hatékonysága szükséges. -
do3om
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
nem kel
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Még így is lassú vagy. A tegnapi shorty verziós vidimben az akciórész fél perc. Mondjuk előtte volt kis nézelődés, utána meg megvártam a zászlót és az "eredményhirdetést" is .

A tigrisek szerintem jobban megtalálják az ellenfeleket. Sajna az alkesz kalózokra mindegyik állatka érzékeny... -
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Sörétessel kalózra is jól lehet vadászni. Meg persze minden vadállatra is. (nem, a kalózt most nem ide sorolom. Azt a poént már ellőttem egyszer)

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azt hiszem, mikromanus marad a topik silent killere, viszont te nyugodtan csinálhatsz mondjuk vérengzős lángszórós, rakétás mókát, arra is lenne célközönség.
(#3340) mikromanus
Na azért az a wingsuit-os gyönyörű landolás és a bambák meg csak ott állnak. Te se leszel Batman.
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Azért ilyenek, hogy változatos stílusban lehessen kiiktatni őket

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Csak a pénzgyűjtés a minijátékok célja, én inkább pókereztem.

-
CJ3
senior tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Igen a Dollár jeles helynél tudod eladni őket, a másik fülre kell kattintani
Vagy a sárga elfoglalt pontoknál de olvass vissza ezeket már 100% hogy leírogatták az elején

Mindennek van értelme növények, állat bőrök stb ez így hosszú lenne

Pala Nekem mióta megvan a hangtompítós 2x zoom-oló Sniper, meg az a kis távcsöves UZI szerű azóta csak Headshot-okat adok

Volt olyan tábor ahol csak Headshot-tal likvidáltam mindenkit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pala
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Az első szigeten is fogsz találni dingót, több helyen is. Az ikonja nagyon hasonlít a kutyáéhoz.
A felszerelést már az első szigeten kényelmesen ki tudod maxolni.Skillek gyorsabb begyűjtésére én azt javaslom, hogy lehetőleg minden outpostot észrevétlenül tisztogass meg, illetve az egész játékot headshottal vidd végig.
Én az utóbbi miatt elég lassan haladok, de azért megyeget. Saccra olyan 98%-os találati aránnyal. 
A másik lehetőség, ha rágyúrsz a takedownokra, különösen a kombókra.
-
CJ3
senior tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
A térképen látod a kutya féle jelet az a Dingo vagy farkas

-
Pala
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Mármint melyiken? A másodikon? Mert ott ugyanazok vannak, mint az elsőn... illetve növényekből mintha találtam volna 1-2 új fajt, de lehet, hogy csak ott futottam beléjük először.
Igazából főleg annyi a különbség, hogy kevesebb az erdős-fás terület, inkább ilyen pusztás, dimbes-dombos az egész. -
marinea2
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Ezt jól is teszed. Egy nagy pénznyelö ez az egész úgy is...
Az egyetemmel kapcsolatban elegge optimista vagy xD sok sikert!

-
marinea2
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Dx9-ben..
-
hajbel
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
1. Nem pont ott vannak az állatok, ahol a térkép jelöli. Szét kell nézni.
2. A google translate sokkal gyorsabban válaszol. -
Đusty
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
kecske
-
marinea2
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Térképen nézd meg! Ha rázummolsz mutatja a kis inkonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Arena Breakout: Infinite
- Autós topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezért
)
Ha valaki játékhoz vesz TV-t, akkor törekedjen arra,

), és hagytam, hogy megrágicsálják kicsit a kalózokat, a maradékot meg én leptem meg a fűből.