- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkaska66
újonc
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, sokunknak nagyon bejön! Iszonyúan tolja a posztapokaliptikus hangulatot, hétvégén csak kb. fél órát voltam egyedül egy szerveren, valósággal paranoiás voltam annyira érződött a katasztrófa! Hatalmas mennyiségű tartalom van benne annak aki felfedezni, bogarászni vágyik, ha minden kő alá benézel, minden gépet, levelet megnyitsz hátborzongató történetek állhatnak össze, és szerintem kell még idő rendesen mire tényleg megértjük, megérezzük magát a tényleges játékot. Ma az a mottó- mindent, nekem, most, mert megérdemlem, nehogy már valamit tennem kelljen érte- akik így játszanak, akik rohannak, akik csöcsrezgetőn játszanak azok nem fogják élvezni, van aki mást szeret - miért ne- az mással játszik, jellemzően a gyűlölködők hangja a legtöbb, a leghangosabb ( a megindokolt, értelmes, elzárkózó vélemények nem rage!) ! Akik meg szeretjük ha van időnk játszunk, meg játszunk és játszunk!

Új hozzászólás Aktív témák
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest