Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Depression #4441 üzenetére

Én se látom miért ódzkodnak páran a modoktól. Minimális időt/energiát kell ráfordítani, és rengeteg pluszt kap az ember. Például nagyon érdekesnek találtam a játékban a power armor Targeting HUD fejlesztését. Igen ám csak a gyakorlatban elég hamar kiütközött vele kettő probléma: mindent szinez ugyanazzal a szinnel, és mindig (nem lehet kikapcsolni). Az első azért gond, mert a társaimat és ellenségeimet egyaránt beszinezi pirosra. Sötétben való magányos kóborlás közben nagyon nagyon hasznos volt hogy láttam az ellenséget, de amikor az egyik településemet kellett megvédeni, gyakorlatilag ellehetetlenitette a dolgomat, mert a piros szinezés miatt nagyon nehéz megkülönböztetni hogy melyik is van velem és melyik ellenem. Jobbra-balra rohangálnak a lakosaim is meg az ellenség is ami betámadt, és csak annyit látok hogy a piros alakok mozognak ide oda. Szóval bizonyos szituációkban megnehezitette a dolgomat.

Másik hogy nem lehetett kikapcsolni. Mászkáltam pl Diamond City-ben, mindenki piros volt, elmentem a településemre, mind a 30 lakosom piros, a több tucat védelmi turretem is piros, eléggé zavaró, párbeszédek közbe meg aztán főleg.

Kerestem egy modot a Targeting HUD-hoz, a mod segitségével személyre tudtam szabni: csak akkor kapcsolt be a targeting hud amikor elővettem a fegyverem. Már ez is felemelő érzés volt hogy nem volt mindig mindenki állandóan piros. A másik pedig hogy be tudtam állitani, hogy csak az ellenségek legyenek pirosak, a szövetséges illetve semleges egységek pedig halványzöldek, igy már nem az van hogy na melyik piros az ellenség, hanem egyértelmüen látom hogy hol vannak ellenségek, hol vannak a szövetségesek.

És ez csak egyetlen mod volt ami baromi sokat jelent számomra a játékélmény szempontjából. Jelenleg 113 aktív modom van, de szerintem estére lesz 120 is mert van pár új kiszemelt.

Új hozzászólás Aktív témák