Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Én se látom miért ódzkodnak páran a modoktól. Minimális időt/energiát kell ráfordítani, és rengeteg pluszt kap az ember. Például nagyon érdekesnek találtam a játékban a power armor Targeting HUD fejlesztését. Igen ám csak a gyakorlatban elég hamar kiütközött vele kettő probléma: mindent szinez ugyanazzal a szinnel, és mindig (nem lehet kikapcsolni). Az első azért gond, mert a társaimat és ellenségeimet egyaránt beszinezi pirosra. Sötétben való magányos kóborlás közben nagyon nagyon hasznos volt hogy láttam az ellenséget, de amikor az egyik településemet kellett megvédeni, gyakorlatilag ellehetetlenitette a dolgomat, mert a piros szinezés miatt nagyon nehéz megkülönböztetni hogy melyik is van velem és melyik ellenem. Jobbra-balra rohangálnak a lakosaim is meg az ellenség is ami betámadt, és csak annyit látok hogy a piros alakok mozognak ide oda. Szóval bizonyos szituációkban megnehezitette a dolgomat.
Másik hogy nem lehetett kikapcsolni. Mászkáltam pl Diamond City-ben, mindenki piros volt, elmentem a településemre, mind a 30 lakosom piros, a több tucat védelmi turretem is piros, eléggé zavaró, párbeszédek közbe meg aztán főleg.
Kerestem egy modot a Targeting HUD-hoz, a mod segitségével személyre tudtam szabni: csak akkor kapcsolt be a targeting hud amikor elővettem a fegyverem. Már ez is felemelő érzés volt hogy nem volt mindig mindenki állandóan piros. A másik pedig hogy be tudtam állitani, hogy csak az ellenségek legyenek pirosak, a szövetséges illetve semleges egységek pedig halványzöldek, igy már nem az van hogy na melyik piros az ellenség, hanem egyértelmüen látom hogy hol vannak ellenségek, hol vannak a szövetségesek.
És ez csak egyetlen mod volt ami baromi sokat jelent számomra a játékélmény szempontjából. Jelenleg 113 aktív modom van, de szerintem estére lesz 120 is mert van pár új kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest