- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Nissifer
üzenetére
Ugyehogyugye?
Nekem is beleszaladt már nem kevés,csak azért linkeltem ilyen visszafogottan,mert van aki tényleg semmit sem szeretne tudni,viszont nekem remek,hogy összerakhatom szépen most és nem kell majd a készítésnél hümmögni a karakter felett.Egy perception/agi/luck-ban izmos sniper/lopakodós kommandó csajszi van tervben, int meg cha megerősítésére pedig majd elhasználok pár szintet.Ahogy ismerem magam úgyis kifarmolom a godlike státust neki hiszen nincs szintkorlát.Később biztos lesz egy brutál izomagy közelharcos végigjátszás,hátha lesz szupermutáns mod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Luck-ot a sok critical mellett azért is vinném,mert esélyes,hogy a talált holmikat is befolyásolja erősen ->craftolás helló!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is beleszaladt már nem kevés,csak azért linkeltem ilyen visszafogottan,mert van aki tényleg semmit sem szeretne tudni,viszont nekem remek,hogy összerakhatom szépen most és nem kell majd a készítésnél hümmögni a karakter felett.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)