Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Opel topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- iPhone XS 256GB
- HP Elitebook 845 G7 (AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6 mag 12 szál, 14" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Emlékszem, még a Fallout 3 idején annyira belemerültem abba világba, hogy a villamoson azon kaptam magam, hogy azon agyalok, hová kéne még este elmenni, milyen helyeket felkeresni, meg ilyenek...
)