- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Érdemes egyébként a modokban elmélyedni, nálam jelenleg most 90 aktiv mod van a Fallout 4-hez, mindegyik egy kisebb-nagyobb DLC-vel ér fel amit a játékfejlesztők pénzért szoktak adni, a közösség viszont ingyen készitette és közzétette.
Más: A night person perktől sokat várt a lopakodós karakterem, azonban ugyanaz a hátránya mint a night vision távcsöveknek: fényes környezetben nem segiti, hanem neheziti a dolgod. Amikor kitanultam a night person perket minden távcsövemet simára cseréltem, mert letérdelve a night person miatt night visiont kapok. Ez szépen is müködött kint a sötétben, Azonban a fényes, kivilágitott helyeken teljesen más volt a helyzet, főleg a kivilágitott épületek beltere jelentett gondot, pl Saugus Ironworks kész kinszenvedés volt a lopakodós karakteremmel, mert amikor letérdeltem Stealth-be, alig láttam. Ezek miatt összességében számomra több negativot hozott sajnos mint pluszt. Szerencsére konzolból elég könnyen meg tudtam válni a night person perktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kolink Aviator M RGB számítógépház eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest