Hirdetés
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Azért az eléggé elborult tervek nekem még későbbre vannak tartalékolva

Elkezdtem lopakodós mesterlövésszel (klasszikus,egyébként meg ex/pre war spec ops mesterlövészcsaj a háttértörténet), majd lvl 25-ön már bővebb ismeretek birtokában újrakezdtem: survival/kés (perpill kard míg nem megyek el pickman bicskájáért,ez afféle bekattant survivalist bozontos szakállú ősember). Ezzel most terveim szerint végigjárok mindent(meglátjuk)
Harmadik karakterrel (ez már feltehetően leghamarabb az első dlc környékén,ha jön januárban) egy vadnyugati igazságosztó sheriff,a neki megfelelő ruhában kizárólag (kalap,bőrkabát) pisztollyal,a nagyon közeli találkozásokra sörétessel.Ha mindezekután még lesz kedvem és időm is rá
egy "gender-confused" hatalmas,sörhasú gorillát indítok (amit a korábbi gag-videóban pont látni lehetett) ez rózsaszín tüllruhácskában sodrófával, majd deathclaw karommal fogja móresre tanítani a "rosszfijjúcskákat akik rossz fát tettek a tűzre" 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy "gender-confused" hatalmas,sörhasú gorillát indítok (amit a korábbi gag-videóban pont látni lehetett) ez rózsaszín tüllruhácskában sodrófával, majd deathclaw karommal fogja móresre tanítani a "rosszfijjúcskákat akik rossz fát tettek a tűzre"