Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    warcat: jó gondolatok, próbálom, egyelőre a futás a biztos. Alakul már a sneakelés, tudok alvó ghoulokon állni, ez már jó jel:)! Egyetlen téglát nem tettem még keresztbe, már lvl 6, jó lesz ez!

    frame>24: kicsit "egyirányú" a játék, annyi bizonyos. Főleg a dialógusok/kvesztek. Mindenesetre így sokkal érdekesebb játszani... én csak azt a rosszarcú nyanyát akartam mindenképpen eltávolítani a telepről egyébként, aki állandóan nyervogott, miután az öreglányt telenyomtam mindenféle szerrel, és megmurdélt. Érdekes... akkor nagyinak lehet tolni a kokót, ameddig érzed, ilyen esetből még nem volt világszenzáció:)!

    Mindenesetre próbáltam, ha csapattag öl, az is gyilkosságnak számít, szóval egyedül kell boldogulnom. Egyelőre egymáshoz csalogatom az ellentétes érzelműeket, és a bokorból pillantok néha rájuk, ahogy ölik egymást, miközben rúzsozom magam... aztán felszedem, ami érdekel... hajsütővas, rágógumi, ilyenek. Nagy könnyebbség, hogy nem kell szöszölni a fegyverekkel... az ruhákat nézem azért, de sokkal csinibb cuccokat lehet találni elhagyatott házakban, mint a randa ellenfeleken.

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák