- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5162 üzenetére
Aki megakarja magától fejteni,az ezt a HSZ-t ne olvassa el!
Valami ilyesmit jelent?:"MY DEAR SISTER. I'M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US."
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Ryder62 #5134 üzenetére
Lehet nehézségi szinttől is függ,mert pl. én közepesen játszottam,és ott én könnyen meghaltam,ha nem jól használtam/osztottam be az injekciókat,kaját,stb.Lehet nem Szuper Mutáns volt,azt hiszem annál a rádió állomásnál bóklászott (már nem emlékszek a nevére) amit az Acél testvériség védett.Ott volt egy akkora mutáns,ami 2x-er akkora volt,mint maga az épület.Egyszer kaptam pofont tőle,ki is döltem.A kutya pedig olyan 2 pofon után adta fel a szolgálatot.Erősnek erős,de néhány ellenségtől elég neki 2 pofon.
-
mikrosuttii
aktív tag
Hát igazából én sosem figyeltem arra a kutyára.Nem tudom,fejlődni fog-e,de nálam nem csinált érdekesebb dolgokat.Amit mondtam neki,azt el végezte.A Nuka Cola gyárnál meg megölte egy Mocsári leselkedő.
Segítségnek jó,másra nem.Injekciózni majd kell egy pár heves csata után,persze ha nem sajnálod rá.
-
mikrosuttii
aktív tag
Még 1 kis segítség,ha valaki el akadott volna..
-
mikrosuttii
aktív tag
Helló!Én erről a játékról mostanság szoktam készíteni végigjátszás videókat.Akit érdekel,avgy esetleg el akadt,az nyugodtan nézze meg a videót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest