- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
volvoguy #2625 üzenetére
"üdv. az angol verzóhoz létezik letölthető nyelvi fájl?"
"illetve érdekelne még, hogy a kijött dlc-k felmennek-e a magyar verzióra...nem is az hogy felmennek, hanem magyar lesz a dlc is?"
Már olvastam olyat is, hogy felmegy, meg olyat is, hogy nem. Ami biztos, hogy a DLC nem lesz magyar nyelvű.
-
-
priti
addikt
válasz
volvoguy #1475 üzenetére
Nehéz megmondani, attól függ mennyire nem tudsz. Én is kezdő vagyok, ami a nyelvtudást illeti, de én folyamatosan járok a katedrába angolra heti kétszer már 8 hónapja, egyfolytában fejlődöm, szóval nem tudom, hogy mennyire pici a szókincsem relatíve vagy mennyire nem, de ritkán van olyasmi, amit nem értek meg feliratból, szóval elég egyszerű. Engem inkább az zavart, hogy a frissen tanult nyelvtant mire összerakom magamban, addigra elveszi a feliratot, szóval sokszor hagytam a fenébe.
Amúgy meg ha elkezded és később leszeded a magyar verziót warez simán jó lesz bele a mentésed, szóval ha vágod a játékot szerintem kezd el.
katt-ra ne hallgass szerintem, lehet hogy jól ért angolul, de hogy nem vágja a játékot az tuti, már rögtön az elején elcseszte szerintem a karakterépítést, ezért van szüksége teherbírás mod-ra meg hasonló csalásokra. Vagy nem játszott az előző részekkel vagy csak simán érzéketlen hozzá.
Én még alig csináltam küldiket, de már a szerencsét leszámítva az összes értékem 10 vagy 9,
18pontot osztok szét szintenként a képességekre és ha még egy eksönpontot összeszedek valahogy akkor már most négyszeres sorozatlövésem van egy körben, de már a háromszoros is bőven elég minden tag ellen a behemótot leszámítva, akivel idáig találkoztam, szóval aki egypercenként meghal, vagy csalásra van szüksége az elég béna azt kell mondjam.
Persze többféleképpen lehet játszani, úgy is végig lehet szenvedni, hogy egyfolytában hülyeségekre adsz, lényegtelen képességekre. Aki vágja az 250-et bír el az elejétől és 300-at, ha valamelyik szintlépéskor kiválsztja, az meg elég is. Aki kupakért cipel magával nehezet az már tuti hülye az egészhez, arra ott a cigi, meg eleve alig van szükség kupakra. Aki korán kezdi a nagy fegyvereket, vagy az elején az ütőfegyver használatra akár egy pontot is kénytelen áldozni dettó. Van 1500 kupakom abból, hogy folyton leadtam, ami nálam maradt, de totál nincs szükség rá. Addig jó, amíg nem tudsz elég jól javítani, mert a páncélodat tudod belőle javíttatni, de arra is elég legtöbbször ellentételezésnek a legyilkoltak cuccai, meg a talált dolgok, amit frissen viszel, a fegyóidat meg több fegyóból összerakod és amire tényleg szükség van a spec képességekre addigra meglesz, mert szintenként 18 pontot dobsz szét, vagy többet, attól függ hogy variálod. A zárfeltörésre vagy a lopásra adj az elejétől piciket a 18-ból, hogy tudj szerezni elég töltényt állatok gyilkolászására. Rengeteget számít a fejlődésbe, hogy mennyi állatot ölsz és olyankor fogy a lőszer.
Fallout-ba nincs olyan, hogy tudós karakter, ez hülyeség, csak a bénák hiszik ezt. Csak gyenge van meg terminátor, ha jól csinálod erőssel is mindent megtanulsz ugyanúgy, mert sokkal több XP-t szerzel vele. Ha emlékszel még a kettőből a körönkénti taktikákra nincs lehetetlen, csak mészárlás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest