- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
attyspocak #558 üzenetére
Én írtam a sugáros kajákat DE nem rosszallóan. Vicces, és igen, illik a képbe. Nemkee' mingyá!
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
attyspocak #527 üzenetére
Miért kell?
Mert ha jól látom a játék neve nem az, hogy Oblivion: Knights Of The Postapocalyptic World... Hanem az, hogy Fallout 3... mihez hasonítsam akkor? Nem azt írtam hogy legyen izometrikus, meg körökre osztott, mint egyes radikálisok, csak azt, hogy lehetett volna jobb... Azért néha előferdül egy-két folytatás, ami felül tudja múlni az elődöt... Itt miért nem lehettett ez?
Amúgy meg látom végigolvastad, mert ha megtetted volna, akkor láttad volna hogy azt írtam, hogy JÓ JÁTÉK! Ezzel játszok pár napja, és nem úntam meg, tehát jó. És igen, ez csak az én véleményem... -
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #521 üzenetére
Nem kell lemenni a metrókba. A folyóparton van az emlkémű, és a bejárat is ott van.
Csináltam két képet, hogy tudjad miről van szó.
Pirossal jelöltem a helyet. Ott a neve is: Anchorage Memorial
És így néz ki. -
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #501 üzenetére
Nem kórházba küldött, hanem egy emlékműhöz (War Memorial), és a feladat, hogy egy observer-t tegyél az egyik tojáskupacba (már Moira odaadta neked a cuccot). Bónuszként mondta, hogy ne ölj meg egy mirelurk-ot sem. Igazából a feladad baromi egyszerű. A bejáratot a folyó felől találod meg. Kell hozzá alapvető zárfeltörés. Egyszerűen berohansz, az elágazásnál lefordulsz jobbra, és már találsz is egy tojáskupacot, nyomsz egy E-t, és beleteszed az observer-t. Utána irány vissza kifelé. Persze a mirelurk-ok megtámadnak, de nem sok bajod lehet az 5 mp alatt, amit bennt töltesz. Ki már nem követnek. Maga memorial elé kiterjedt, és vannak jó holmik benne, azért miután leadtad a quest-et, visszamehetsz nyugodtan mindent legyilkolni...
-
Invadrr_Zim
tag
válasz
attyspocak #501 üzenetére
nagy, kék, egyszemű-rákszerű két lábon álló lények
-
HolloW
senior tag
válasz
attyspocak #482 üzenetére
Van egy Perk erre, nem tudom a nevét, de ha elbaszarintod utána még akárhányszor megpróbálhatod.
-
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #482 üzenetére
Semmit.
-
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #457 üzenetére
Csak a "brand" könyveket lehet elolvasni. Az ilyen ruined book, stb, na azokat nem. Amiket el tudsz olvasni olyanok mint pl Groknak the barbarian, stb. Ha elolvasod őket, akkor az előző fallout részekez hasonlóan, nő ez egyik képzettséged. Jelen esetben +1-el. Elolvasni úgy lehet, hogy az items-ben az aid résznél egyszerűen rákattintasz a könyvre. Mintha csak egy stimpak-ot nyomnál be.
(Látom megelőztek
)
-
wiggen123
senior tag
válasz
attyspocak #460 üzenetére
Ha valami info kell pl küldetéshez, akkor quest, vagy notes részbe teszi be a gép. Az égett könyveket nem tudod elolvasni, csak aminek neve van. pl Nikolaus Tesla és a sugárfegyverek, Brutalus a barbár meg ilyesmik
Ezek növelik valamelyik skilled.
Én az egérrel kattintok rá vagy enter. Remélem tudtam segíteni, de lehet nem egyre gondolunk. -
wiggen123
senior tag
válasz
attyspocak #457 üzenetére
items, aids
kabalthenbk
A boltok reggel 8 után vannak nyitva, várj addig. -
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #436 üzenetére
Pedig azzal is mennie kéne.
Hmmm. Nem tudom.
-
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #430 üzenetére
A V lenyomása után "befogja" a célpontot,és ott ki tudod választani, melyik testrészre célzol, és mekkora esélyed van eltalálni, de gondolom ezt te is tudtad már. Akkor nem tudsz lőni, ha elfogyott az AP-d, amit a jobb alsó sarokban találsz meg. Ez egyébként magától visszatöltődik. Az ap használat nagyrészt a fegyveredtől és a képességeidtől függ. Jah, és miután kiválasztottad a célpontokat, E-t nyomj.
-
cgod
tag
válasz
attyspocak #430 üzenetére
E betűt nyomkodod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest