Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Na ja. Már akartam évek óta csak nem volt net, se aki leszedje nekem. De egy haver most leszedte valami bővített kiadásban, nem tudom miféle plusz lehet, gondolom hogyan készült meg artworkök... A Deus Ex-et is végig tolnám, a 2-ről sok rosszat hallottam. Most a Diablo 2-t tolom, de ez nekem iszonyú primitív... Még haverokkal se túl épületes, de mind1, azért egyszer Single-ben is megéri, csak a sztori miatt. Csak ne sulykolná állandóan a kedves játékosba, mekkora gonosszal áll szemben és mégis milyen rettenetes az egész... A játék ugyanis semmiféle hatással nincs rám. Ami egyelőre jónak tűnik, az az Oblivion. Nomeg masszív Gothic-rajongó vagyok, úgyhogy ha meglesz a plusz ram, arra is sort kerítek... A STALKER-ben pl hatalmasat csalódtam. Sokkal többet vártam. Manapság tényleg hülyének nézik a játékosokat, azok meg be is veszik. Ezért bukott meg pl az Auto Assault... Mert mindenki WoW-ozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- További aktív témák...
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest