- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Na ja. Már akartam évek óta csak nem volt net, se aki leszedje nekem. De egy haver most leszedte valami bővített kiadásban, nem tudom miféle plusz lehet, gondolom hogyan készült meg artworkök... A Deus Ex-et is végig tolnám, a 2-ről sok rosszat hallottam. Most a Diablo 2-t tolom, de ez nekem iszonyú primitív... Még haverokkal se túl épületes, de mind1, azért egyszer Single-ben is megéri, csak a sztori miatt. Csak ne sulykolná állandóan a kedves játékosba, mekkora gonosszal áll szemben és mégis milyen rettenetes az egész... A játék ugyanis semmiféle hatással nincs rám. Ami egyelőre jónak tűnik, az az Oblivion. Nomeg masszív Gothic-rajongó vagyok, úgyhogy ha meglesz a plusz ram, arra is sort kerítek... A STALKER-ben pl hatalmasat csalódtam. Sokkal többet vártam. Manapság tényleg hülyének nézik a játékosokat, azok meg be is veszik. Ezért bukott meg pl az Auto Assault... Mert mindenki WoW-ozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest