- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Nó problem, a tanár is elkezdett okoskodni, hogy ő így meg úgy a jelszókkal ide meg oda, de nem érdekel, meg szvsz őt sem, mert az egész ott zajlott előtte, még ő mondta, hgoy mennyek rencergazdihoz problemázni, szal nem érdekel, már azt se tudom, mit akarok írni
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Lehet eccer nekiesek, majd meglátom. Télleg. Az mé lehetett, hogy suliban új szerver lett, mindenkinek van saját profilja és át lettek másolva a dolgok az új szerverre, és CSAK nekem tűntek el az asztalról a dolgaim, még a rendszergazdi sem értette, bár szerintem olyan hülye, mint a segg, de ez részletkérdés, szal nekünk kedden van óránk és pénteki volt az utolsó hotzzáférés pedig csak én tudom a jelszót. És az a legjobb az egészben, hogy csak én tároltam minden órai anyagot az asztalon, így hát minden elveszett, de nem érdekel. Hogy ezt minek írtam bve? Mittudom én, mert eszembe jutott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest