Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
fatpingvin #214 üzenetére
hát akkor meg korlátozom saját magamat
. Azért egy spotify vagy hasonló app szerintem nem kellene hogy nagy elvárás legyen, sajnos a kódolás minősége az üzleti elvárások miatt a béka s.gge alatt van.. legtöbb weboldal is marha lassú, a reklám scriptek miatt legfőképp, ezeket adblockerekkel mondjuk ki lehet iktatni.
-
kchris78
veterán
válasz
fatpingvin #212 üzenetére
csak azert mert a bongeszokben futo javascriptek baromi eroforras (foleg memoria) igenyesek es egyre jobban azok lesznek. plusz egy csomo app nem nativ hanem egy bongeszo motort indit el es js kod fut benne. igy lehet cross platform valami. ezeknek nincs olyan hogy eleg memoria.
-
kchris78
veterán
válasz
xsjado93 #181 üzenetére
Miért feltétlenül csak a felhasználó kötelessége magát ezzel megszivatni? Ezt a gondolkodást nem a felhasználók találták ki hanem azok a cégvezetők akik szépen lassan a 80-as évektől kezdve kezdték felismerni hogy lehet keleten éhbérért dolgoztatni aztán extra profitért visszahozni a legyártott mindent (ruhát kütyüt stb..). Addig volt nyugaton volt legyártott minőségi, hosszú távra tervezés, mind pl autóban vagy technikai eszközökben. Emlékszem gyerekként a behozott Grundig meg mindenféle tvket videókat tartalmazó ujjnyi vastag reklámújságokra, BMW újságra. Az azokban lévő eszközök nem avultak el 1-2 év alatt... Tönkre se mentek 10+ év alatt sem. Az állam meg szépen asszisztált ahhoz hogy a multik elhordták az ipart.
-
kchris78
veterán
az a baj hogy EZ "erdei házuk tornácán a hintaszékben kortyolják a kedvenc italukat, és telefoncsörgés helyett madárcsicsergést hallgatnak." fenntarthatatlan mert sokan vagyunk. Kiköltözne mindenki erdei házba nem maradna erdő és még a fele ember ki se költözne. Hiába lesz pénze sok embernek nincs elég egy csomó embernek abból amit szeretne. Pl agglomerációs kiköltözés jó példa.. Vagy autó a 13-ik kerületben - nincs elég aszfalt, de megy a méltatlankodás az államra az önkormányzatra..
-
kchris78
veterán
válasz
Graphics #175 üzenetére
Tipikusan az iPhone-ok sem landolnak a kukákban.. még szerintem a 6-7-8hoz is lehet aksit kapni. Szerintem a fenntarthatóságot azzal segítenénk legjobban ha ezt az eszement pörgést lelassítanánk. Nem elsősorban a fizikai avulás a probléma hanem a tudásbeli, de az is azért mert évente jönnek az új és új dolgok, amiket legtöbbször szerintem WCn erőlködés közben találtak ki... Nem generálna olyan vásárlást hogy nekem "nem a legújabb van, cserélnem kell".
-
kchris78
veterán
valahogy így. pont kaptam fel a fejem amikor mondta egy nyilván fiatalabb generációs banki ügyintéző hogy ne menjek be a fiókba egyeztetni mert nyomtatni kell és az nem zöld. Azért ilyenkor megkérdeztem volna hogy pl mikor repültél utoljára fapaddal valahova 1-2-3 napra?
És ilyenkor akadok ki teljesen hogy lehet szidni a szüleim boomer (hogy legyek trendi) generációját (vagy a mi 2-as éveinket) de azért össze lehet hasonlítani hogy X emberből mennyinek volt autója, mennyit repültek, mennyit utaztak, mennyiszer cseréltek autót, telefont... Persze összetett a kérdés mert a média tolja hogy fogyasssssszzz az a jóó, attól lesz jobb neked, élj egyedül, mert akkor még többet fogyasztasz... Tarthatsz fenn külön háztartást saját autót. Akármennyire lehet zöld egy cég, pl. a mikro mennyiségben felhasznált ritkaföldfémek visszanyerésére NINCS technológia ami a gyakorlatban is működőképes lenne... EGY megoldás lesz/van: a fogyasztást kell majd visszafogni. akkor lesz majd hőbörgés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A fenntarthatóság feliratú zászló mostanság minden cégnél ott lobog. A Fairphone viszont ezt nem csak lengeti, de tevékenyen tesz is érte.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest