- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Pontosan. Mint ahogy írtam is, a hardware-kezelésével van zűr. A miro TV kártyámat csak úgy volt hajlandó használni, ha a win2k-t frissitettem XP-vel, és még igy is voltak gondok vele. Az MX300-as hangkártyám folyamatosan kifagyott. A VGA kareszom egy ASUS V6800 DDR. Kafán működött is a játékok többségével, viszont a Counter-Strike alatt nyűgök voltak vele a legfrissebb driverekkel is, és ez volt az egész végén a pont. Olyan nincs, hogy ne működjön a CS! :D Igy hát win2k-t használok, ami nem rendelkezik ezekkel a szépséghibákkal... :]
Üdv.: -
GuMipOkE
senior tag
Kedves Guest!
Ha már leugatod a másikat, legyélszives regisztrálni magad, és a neved is odaírni. Ugyanis illik...
Másrészt egy szóval sem írtam, hogy az XP fagy. A hardware-kezelésével vannak gondok. Pl.: nem megy az OpenGL még a legfrissebb driverrel sem, kifagy a hangkártya(nem szól, winamp leáll), a TV kártyát az istennek sem hajlandó megenni... Ez mondjuk a szeptember-októberi állás, de a microsoftéknál nem szokott változni a helyzet.
És kérlekszépen a win2k igenis stabilabb és megbízhatóbb, mint az XP. Példa.: Celeron 333@416 128Mb Ram, 6.4Gb Q-Hdd.
Egyszerre: szörfözök a neten, letöltök,+software-es tűzfal, TV-t nézek, winamp-al zenét hallgatok, és 4X-esen CD-t írok mindezt Win2k alatt egyszerre! És nem rontja el a CD-t, nem fagy ki a winamp, és nem kell stresszelnem, hogy mikor kezd el rágni a hdd.
Az tény, hogy a win2k nem Linux, de az XP-nél jobb.
Üdv.: -
GuMipOkE
senior tag
Szerény személyem csak volt XP hivő. A sok szarakodás miatt a sarokba dobtam. Szerintem Windows 2k-t használj. Sokkal jobb, és stabilabb. Persze az, hogy a winamp döglik, az ezer ok miatt is lehet...
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest