- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Lord Mixxx
tag
mp3-akkal kapcsolatban olvastam, hogy m$-ek beleepitettek egy rutint az xp-be, hogy ne tudjal kaloz mp3-at lejatszani. Elvileg az audio zenekbe egy vizjel-et rejtenek (erdekes elkepzelni no mind1, gondolom itt arrol lenne szo, hogy tavolrol nezve a hangallomanyt valami minta kiveheto benne, persze ezt nem lehet hallani) es azokat a notakat amik ezeket nem tartalmazzak nem lehet lejatszani rendesen... Hogy mi ebbol az igazsag nem tudom de allitolag ez a jel megmarad mp3 tomorites utan is es latja az xp... na most akkor az eddigi zeneket amik nem tartalmazzak lejatsza es az ujaknal ahol meg mar van ez a marhasag elvileg huJere szivat... (Remelem a jovo megcafolja ezt a dolgot de gondoltam szolok mar milyen hireket lehet olvasni)
Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest