- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android dual SIM okostelefonok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
No sportoltam rajta még egy órácskát, lépésről lépésre végigmentem minden elágazáson a fent leírtak fényében. Az egyik vonal most már talán úgy néz ki azt csinálja, ott stoppol amit és ahol én elgondoltam. De félek ha ráengedem a másik vonalat akkor megborítja az egészet.
De ehhez ma már nincs agyam azt hiszem.
-
Win-T
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Nekifutok még egyszer, de komolyan mondom már az 1994-es Transport Tycoonban is gyönyörűen működött ez: lerakom a lámpát, ha van előtte vonat piros, ha nincs zöld, ennyi. Most itt miért kellett ezt másképp csinálni?
-
Win-T
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Áh, én ezt feladom... átalakítom az egészet a francba, hogy minden vonalnak saját pályája legyen. Csak pazarlásnak érzem úgy nagyon.
Túlbonyolították ezt egy kicsit úgy érzem... mondom pl. egy Transport Feverben tök komplex vasúthálózatokat tudok kialakítani fényjelzésekkel itt meg egyszerűen nem értem miként kellene ennek működni. -
Win-T
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
-
Win-T
őstag
Valaki magyarázza már el nekem, hogy vasútnál ezek a búvalbaszott szemafórok hogyan működnek, mert hetek óta nem tudom megfejteni.
Egy ilyen egyszerű elkerülő szakaszt szeretnék csak beiktatni de valamelyik vonat vagy mindig rinyál, hogy 'No path' vagy egymásba szaladnak akárhogyan pakolom le nekik a jelzőket. Tycoon játékokban ezzel semmi probléma nem szokott lenni, de itt egyszerűen nem értem mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Kompakt vízhűtés
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs