Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Szerintem ne add fel. Az elején nekem sem ment, de megnéztem egy csomó tutorialt meg elkezdtem magamtól próbálgatni és egy idő után belejöttem. Megvan a maga logikája, de ha rájössz, akkor utána már egyszerű lesz.
Az a lényeg, hogy a sima signal az előtte lévő szakaszt nézi, ahol, a szakasz az előtte lévő másik signalig tart. Ha ott nincs semmi a pályán, akkor zöld jelzést ad, ha meg van, akkor pirosat.
A chain annyiban különbözik, hogy az azt nézi, hogy az előtte lévő signal milyen jelet ad, és ő is azt az értéket veszi fel. Ettől akkor lehet eltérés, ha előtte van egy elágazás és az egyik zöld, a másik meg piros, ilyenkor a chain az kék jelet ad, ami azt jelenti, hogy az egyik út szabad.Ugye pl. ezért kell chaint rakni még az elágazás elé és simát utána, hogy abba csak akkor hajtson bele, ha az elágazás utáni rész tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest