Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Hülyék lennének eléd biggyeszteni egy kivilágított külön gombra. A normális felhasználók, de az idegbeteg fészbúk függők is sokkal könnyebben megválnának imádott oldaluktól egy-egy hirtelen támadt "na jó, most fejeztem be ezt a sz@rt" pillanatukban, ha jól látható helyen lenne egy acc törlés gomb. Ha meg nem sikerül törölni, nagy valószínűséggel az illető előbb vagy utóbb úgyis visszanéz, és lehet tovább követni, infókat gyűjteni róla és persze reklámokat tolni az arcába. Vicc nélkül, én meglepődnék rajta, ha találnál a fészbúktól származó direkt linket egy apróbetűs rész apróbetűs részének apróbetűs részén kívül, amivel törölni lehet.
Meg sem próbáltad beírni pl. akár a facebook keresőjébe, hogy "delete facebook account" vagy akármilyen szórendben valami hasonlót? De mondhatnám a google-t is, mert mindkettő azonnal kidobja több helyen is a törléshez szükséges linket évek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hülyék lennének eléd biggyeszteni egy kivilágított külön gombra. A normális felhasználók, de az idegbeteg fészbúk függők is sokkal könnyebben megválnának imádott oldaluktól egy-egy hirtelen támadt "na jó, most fejeztem be ezt a sz@rt" pillanatukban, ha jól látható helyen lenne egy acc törlés gomb. Ha meg nem sikerül törölni, nagy valószínűséggel az illető előbb vagy utóbb úgyis visszanéz, és lehet tovább követni, infókat gyűjteni róla és persze reklámokat tolni az arcába. Vicc nélkül, én meglepődnék rajta, ha találnál a fészbúktól származó direkt linket egy apróbetűs rész apróbetűs részének apróbetűs részén kívül, amivel törölni lehet.
krizmo_